Aktuelt

Hårfin selvfølelse

Håret er noe av det første du ser når du møter et menneske. En viktig del av identiteten. Så hva hvis det er mangelfullt eller faller av? Hos Apollo Hårsenter er det en selvfølge å kunne fikse problemet uansett årsak. Og like selvfølgelig at du får en kledelig sveis – i tråd med siste trend om ønskelig.

» Les mer

Verdifullt donorhår

Elin Skogland driver Apollo Hårsenter Luggen i Haugesund og har jobbet med hårdeler og hårsystemer i tretti år. Hun har et brennende engasjement for donorhår. Dette er hår frisørkunder klipper av seg i salonger og gir bort til dem som trenger det.

» Les mer

Hår handler om personlig identitet

Lise Østlund er hårspesialist hos Apollo Hårsenter i Oslo. I snart 30 år har hun hjulpet mennesker med hårtap og hodebunnsproblemer.

» Les mer

Jeg tror selvtilliten vil komme tilbake

Glenn er svært fornøyd med den nye sveisen han har fått hos Apollo Hårsenter på Torp i Østfold.

» Les mer

Vi kan gi deg selvtilliten tilbake

-Som spesialist i Apollo Hårsenter får jeg svært høy faglig og frisørteknisk utvikling, samtidig som jeg opplever det som svært givende å kunne hjelpe mennesker til økt velvære og livskvalitet. Vi får være med på å gi folk selvtilliten tilbake, det er fantastisk!

» Les mer

Nytt liv med nytt hår

Det er få ting som er så viktig for selvfølelsen som håret. Det å miste håret helt eller delvis oppleves som svært vanskelig for mange, men det finnes hjelp å få. Hos Apollo Hårsenter på Lørenskog har de lang erfaring med å hjelpe både menn og kvinner med hårtap. Her kan du faktisk få hjelp til å følge de siste hårtrendene uansett hvor mye eller lite hår du har selv!
 

» Les mer

En sunn hodebunn gir deg vakrere hår

Årsaken til hårplager kan ligge i hodebunnen din. Svaret heter Trikologi.

» Les mer

Spesialisten svarer på spørsmål om hårtap

» Les mer