Drivkraften er å hjelpe mennesker

Anette og Daniel er hårspesialister ved Apollo Hårsenter på Lørenskog. De trives godt med å jobbe sammen, det er alltid god stemning.

Det er en utrolig givende jobb

Anette

Et ønske om å hjelpe

Daniel forteller at han alltid har hatt et ønske om å hjelpe andre mennesker.

-En av grunnene til at jeg valgte denne spesialiseringen er at jeg tidligere hadde flere mannlige kunder som slet med hårtap. De samlet håret i en strikk, men når jeg tok den av var det tynt og fjonete.

Daniel visste ikke hvor kundene kunne få hjelp for hårtapet og måtte spørre Google. Slik fant han Apollo Hårsenter og det som skulle bli hans egen karrierevei.

-Det er mye mer spennende for meg å jobbe med hårerstatninger. Folk kommer til oss med problemer som jeg faktisk kan hjelpe dem med! Her bruker vi også lengre tid på hver enkelt kunde og kommer tettere innpå hver og en av dem. Det er kjempefint.

 

Drives av å finne nye løsninger

Anettes interesse for hårerstatninger begynte da hennes egen mor måtte igjennom cellegiftbehandling.

-Jeg hadde vært frisør i mange år og ble så skuffet da vi kom til parykksalongen. Tilbudet var elendig, det var ingenting som så bra ut. Mamma endte opp med skjerf og hatt.

Da hun noen år senere fikk muligheten til å lære mer om parykker og hårdeler, grep hun sjansen og begynte å jobbe i Apollo Hårsenter. I dag er hun daglig leder på avdelingen på Lørenskog.

-Det som driver meg er å finne nye løsninger, være tilstede for kunden og møte dem på deres egne premisser. Jeg lærer så mye hver dag, både om meg selv og andre. Jeg møter mennesker i en sårbar livssituasjon og bidrar til at de forlater hårsenteret med et smil! Det er en utrolig givende jobb.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.