Aktuelt

Vi tar smittevern på alvor!

Apollo Hårsenter har fokus på trygghet for både kunder og ansatte. Vi har derfor innført en rekke tiltak i alle våre hårsentre for å ivareta godt smittevern.

» Les mer

Brenner for å hjelpe med hårtap

Reidun er hårspesialist hos Apollo Hårsenter Ålesund. Her brenner hun for å hjelpe folk i alle aldre med hårtap – uansett om det skyldes kreft, alopecia eller genetikk. 

» Les mer

Unge menn vil ha mer hår igjen

Daniel har vært hårspesialist ved Apollo Hårsenter på Lørenskog i lengre tid. Som frisør møtte han mange menn som begynte å bli tynne i håret. Hans ønske om å hjelpe dem med bedre og mer varige løsninger mot hårtap, ble starten på en ny karrierevei.

» Les mer

Når capsen alltid må være på!

Skalkeskjul eller rett og slett «skalleskjul»? Er du en av de som ikke er fortrolig med å ha måne eller høye viker i ung alder? Da kan våre spesialutdannede frisører tilby deg en varig løsning hvor ekte hår integreres i ditt eget. Du får sveisen du ønsker deg – og viktigst av alt; du kan fremdeles trene, stupe og leve som du vil. 

» Les mer

Har spredt hårglede i 50 år!

Jan Schanke (79) er fortsatt på jobb hver dag hos Apollo Hårsenter i Trondheim. I hårsenteret han selv eier, har han siden 1969 hjulpet hundrevis av menn og kvinner med å få håret tilbake. – Den gleden kundene våre viser når de får nytt hår, er uvurderlig for meg. Det gir meg motivasjon til å fortsette å jobbe, sier Schanke. Nylig ble den spreke 79-åringen hedret av kollegaer fra hele landet.    

» Les mer

Elsker å gi folk mer hår!

Hår betyr veldig mye for folk, uansett alder. Derfor synes Øystein, Belinda og Monica hos Apollo hårsenter i Trondheim at det er ekstra givende å hjelpe folk som har hårtap, slik at de får fyldig hår og fine frisyrer igjen.  

» Les mer

Hårdeler gir nye muligheter!

Øystein Kleppe er spesialist på hårdeler og parykker. Sammen med kollega Agnete hos Apollo Hårsenter på Gjøvik, hjelper han mennesker som opplever hårtap med å få et bedre liv.

» Les mer

Oppsøk et hårsenter, få hjelp!

Folk som sliter med tynt hår og hårtap får hjelp hos Apollo Hårsenter i Drammen, og da kommer ofte gledestårene frem hos kunden, og arbeidsdagen gir mening for spesialistene.

» Les mer

Omsorgen ligger i ryggmargen

Randi Solheim er daglig leder og jobber som hårspesialist hos Apollo Hårsenter i Tromsø. I skjermede omgivelser hjelper hun mennesker med hårtap, slik at de blir fine på håret igjen.

» Les mer

Å donere håret støtter barnekreft

Å miste håret kan føles tungt, uansett årsak. Men noen grunner faller oss tyngre for brystet enn andre. Barnekreft er én av dem. Vi i Apollo Hårsenter-kjeden ønsker å hjelpe alle som rammes av hårtap. Derfor øremerker vi årlig støttemidler til denne foreningen – og DU kan ha bidratt til årets beløp!

» Les mer

Norges største hårdugnad!

Vi vet hvor viktig flott hår kan være for selvbildet. Spesielt for deg som har mistet det. Derfor har vi startet Norges største hårdugnad. Målet er å engasjere flere til å donere hår, slik at vi kan tilby alle som ønsker det parykker og hårerstatninger laget av ekte, vakkert, ubehandlet hår.

» Les mer

Fornøyde kunder betyr alt for oss!

Laura og Linda er to av spesialistene på hårtapsløsninger hos Apollo Hårsenter i Sandnes. De er veldig glade i kundene sine og fremhever den personlige konsultasjonen som spesielt viktig for en god kundeopplevelse.

» Les mer

Välkommen til oss!

Daglig leder Elke har jobbet hos Apollo Hårcenter i Stockholm i snart 23 år, men hennes erfaring med hårdeler og parykker strekker seg enda lengre tilbake. Hun gleder seg over å jobbe i et allsidig hårsenter og synes arbeidet med hårtapsløsninger er det som gjør dagene ekstra meningsfylte.

» Les mer

Fra magefølelse til harde fakta: Apollo Hårsenter har landets mest fornøyde kunder.

Hele 94% oppgir at de er svært fornøyde med sitt kundeforhold hos Apollo Hårsenter i kundetilfredshetsundersøkelsen utført i 2018. Respons Analyse, som har gjennomført undersøkelsen, sier at de aldri har målt så gode resultater på kundetilfredshet – uansett bransje.

» Les mer

Sunn hodebunn gir sunt hår

Få ting har så stor betydning for selvfølelsen som håret. Det kan være mange årsaker til at håret ikke er så friskt og fyldig som vi gjerne skulle ønske og hos mange ligger problemene i selve hodebunnen. Apollo Hårsenter har over 30 års erfaring med hårtap og hodebunnsproblemer. Med en grundig hodebunnsanalyse og et behandlingsprogram skreddersydd til hver enkelt kunde, kan de hjelpe deg med å få en sunn hodebunn og et sunt hår!

» Les mer

Med fokus på Alopecia

6. april ble den årlige Alopeciadagen arrangert i Oslo, i regi av Alopeciaforeningen Norge. Her fikk medlemmer fra hele Norge faglige foredrag, se et bredt utvalg produkter fra ulike utstillere, underholdning og ikke minst viktig sosialt samvær. Et av dagens høydepunkt var overrekkelsen av en gavesjekk på hele 79.500,- fra Apollo Hårsenter-kjeden til foreningens arbeid.

» Les mer

Drivkraften er å hjelpe mennesker

Anette og Daniel er hårspesialister ved Apollo Hårsenter på Lørenskog. De trives godt med å jobbe sammen, det er alltid god stemning.

» Les mer

Parykker og ofte stilte spørsmål

Uansett om årsaken er kreftbehandling, alopecia eller annen sykdom kan det å miste håret  oppleves som en stor belastning. De fleste kvinner velger i en slik situasjon å skaffe en parykk, og mange kontakter oss med sine bekymringer og spørsmål. Her har våre spesialister besvart noen av de vanligste spørsmålene vi pleier å få.

» Les mer

Hårtap kan fikses!

Håret er noe av det første du ser når du møter et menneske. En viktig del av identiteten. Så hva hvis det er mangelfullt eller faller av? Hos Apollo Hårsenter er det en selvfølge å kunne fikse problemet uansett årsak. Og like selvfølgelig at du får en kledelig sveis – i tråd med siste trend om ønskelig.

» Les mer

Hårdonasjon satt i system

Elin Skogland driver Apollo Hårsenter Luggen i Haugesund og har jobbet med hårdeler og hårsystemer i tretti år. Hun har et brennende engasjement for donorhår. Dette er hår frisørkunder klipper av seg i salonger og gir bort til dem som trenger det.

» Les mer

Håravfall har vi løsninger for!

Lise Østlund er hårspesialist hos Apollo Hårsenter i Oslo. I snart 30 år har hun hjulpet mennesker med hårtap og hodebunnsproblemer.

» Les mer

Vi kan gi deg selvtilliten tilbake

-Som spesialist i Apollo Hårsenter får jeg svært høy faglig og frisørteknisk utvikling, samtidig som jeg opplever det som svært givende å kunne hjelpe mennesker til økt velvære og livskvalitet. Vi får være med på å gi folk selvtilliten tilbake, det er fantastisk!

» Les mer

Nytt liv med nytt hår

Det er få ting som er så viktig for selvfølelsen som håret. Det å miste håret helt eller delvis oppleves som svært vanskelig for mange, men det finnes hjelp å få. Hos Apollo Hårsenter på Lørenskog har de lang erfaring med å hjelpe både menn og kvinner med hårtap. Her kan du faktisk få hjelp til å følge de siste hårtrendene uansett hvor mye eller lite hår du har selv!
 

» Les mer

En sunn hodebunn gir deg vakrere hår

Årsaken til hårplager kan ligge i hodebunnen din. Svaret heter Trikologi.

» Les mer

Spesialisten svarer på spørsmål om hårtap

Vi får ofte henvendelser fra kvinner og menn som har spørsmål knyttet til det å miste håret. Nedenfor svarer vår spesialist Lise Østlund på to av de spørsmålene vi ofte får.

» Les mer