Unge menn vil ha mer hår igjen

Daniel har vært hårspesialist ved Apollo Hårsenter på Lørenskog i lengre tid. Som frisør møtte han mange menn som begynte å bli tynne i håret. Hans ønske om å hjelpe dem med bedre og mer varige løsninger mot hårtap, ble starten på en ny karrierevei.

Drivkraften er å gi folk følelsen av å få håret tilbake!

Daniel

Daniels drivkraft har alltid vært å hjelpe folk, også da han var «vanlig frisør». Men gjennom sin videreutdanning til hårspesialist, ble han i stand til å faktisk tilby menn løsninger som kunne skjule deres hårtap, uten å begrense dem i dagliglivet.

– En av grunnene til at jeg valgte denne spesialiseringen, er at jeg tidligere hadde flere mannlige kunder som slet med hårtap. De samlet håret i en strikk, men når jeg tok den av var det tynt og fjonete.

Menn som ønsker å få håret tilbake

Daniel visste ikke da hvor kundene hans kunne få kvalifisert hjelp med hårtapet sitt, og måtte spørre «Dr. Google». Slik fant han frem til Apollo Hårsenter og det som senere skulle bli hans egen karrierevei.

– Det er mye mer spennende for meg å jobbe med hårerstatninger. Folk kommer til oss med problemer som jeg faktisk kan hjelpe dem med. Jeg kan gi dem mer hår! Vi bruker også lengre tid på hver enkelt kunde og kommer tettere innpå hver og en. Det skaper tillit og en dyp forståelse for kundens situasjon.

Caps eller barbering for å skjule lite hår

Hassan er en av Daniels faste kunder. I begynnelsen av tyveårene oppdaget han at han begynte å miste håret. Det kom ikke som noen stor overraskelse, flere av onklene hans hadde hatt problemer med mye hårtap. Hassan hadde et håp om at han i likhet med faren sin kom til å beholde noe av håret, men dessverre ble tapet mer og mer synlig og plagsomt. Han så at mange rundt ham brukte caps for å skjule hårtapet, men for Hassan var det mer naturlig å barbere seg. Helt til en venn tipset ham om å prøve hårdel. Nå er han fast kunde hos Daniel på Lørenskog.

– Jeg liker å komme hit. Daniel vet akkurat hvordan jeg vil ha det! Jeg har fått mye bedre selvtillit etter at jeg begynte med hårdel, nettopp fordi det gir garantert resultat. Bonusen er at jeg ser yngre ut, sier Hassan fornøyd.

Les mer om Hassans erfaringer her

 

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.