Hårdel

For mange som opplever utfordringer med hårtap er et hårsystem den aller beste løsningen. Apollo Hårsenter er ledende i utviklingen av forskjellige hårsystemer som gir et naturlig, sikkert og behagelig resultat.

 

Løsningene holder så høy kvalitet at det ikke er mulig å oppdage at du bruker hårerstatning og gir deg full frihet i hverdagen. 

 

Vi sørger for at ditt eksisterende hår og ditt nye hår fusjoneres og kan gi deg nøyaktig den mengde hår, den frisyren og den fargen du måtte ønske. Klipp, stell og etterbehandling utføres jevnlig av din hårspesialist på ditt lokale Apollo Hårsenter.

Bestill konsultasjon

Vi svarer på alle spørsmål du har.

Spesialtilpasset

Våre dedikerte og motebevisste hårspesialister designer og tilpasser hårdeler etter nøye vurdering av din hodebunn og hodets form, dine farger, personlige stil og dine ønsker om frisyre. 

 

Hårdelene kan lages i alle størrelser og fasonger. Hårdelene håndknyttes med ekte hår eller i en kombinasjon av ekte og syntetisk hår. 

 

Våre spesialister har et stort utvalg av løsninger å velge blant fra ledende produsenter. Sammen med din hårspesialist velges hårkvalitet, hårlengde, frisyre, farge og festemetode. 

 

Pris

Prisen varierer ut i fra hvilken løsning som er aktuell og omfanget av hårtapet. Ved sykdomstilfeller kan det være aktuelt å søke støtte hos NAV. Våre hårspesialister kan svare deg på dette når du er hos oss til konsultasjon.

 

Donorhår

Apollo Hårsenter har etablert en ordning for innsamling av naturlig og ubehandlet hår. Håret brukes til å lage parykker og hårdeler til barn og unge voksne. Ta kontakt med ditt lokale hårsenter for informasjon om hva de kan tilby deg som er ung. Mer om vår donasjonsordning.