Øyenbryn

Å ha fyldige og markante bryn er blitt en trend. Enten du vil ha en midlertidig kosmetisk løsning eller om du ønsker noe mer permanent, så har vi løsninger som passer ditt behov.

 

Toppik øyenbrynsfiber

Veltrimmede bryn rammer inn ansiktet og fremhever ansiktstrekk. Toppik Øyenbryn er et kosmetisk produkt bestående av voks og hårfiber som forvandler tynne og ujevne bryn til flotte og tette bryn på et øyeblikk.

Toppik fiber inneholder proteinet keratin som finnes i naturlig hår. Dette proteinet sammen med voksen i øyenbrynssettet gir et bra resultat selv på de tynneste bryn. Du oppnår en naturlig dybde du faktisk ikke klarer å oppnå ved hjelp av vanlig blyant eller pudder.

 

Raskt og enkelt å bruke til hverdag eller fest!

 

Kom innom ditt lokale Apollo Hårsenter for gode tips og for å kjøpe produktene.

 

Øyenbrynstransplantasjon

Dersom du ønsker å gjøre noe med brynene dine for et permanent resultat, kan øyenbrynstransplantasjon være den beste løsningen.

 

Både kvinner og menn kan av ulike grunner ha tynne og ujevne øyenbryn. Enten fra naturens side eller på grunn av overnapping eller operasjonsarr. Noen mangler hår ytterst på øyenbrynene slik at øyenbrynene ser kortere ut enn normalt.  

 

Ved en øyenbrynstransplantasjon hentes hårsekker fra et donorområde i nakken og plasseres på de åpne eller tynne områdene på øyenbrynene. De nye hårene gror ut naturlig og resultatet blir synlig etter kort tid.

 

Få mer informasjon eller bestill konsultasjon på Apollos egen transplantasjonsklinikk.