Hodebunnens tilstand påvirker håret

Håret har mye å si for selvfølelsen og de fleste ønsker seg et vakkert og fyldig hår. Det kan være mange grunner til at håret ikke er slik man ønsker. Stress, hormoner og kjemiske behandlinger er noen av de faktorene som påvirker håret. I mange tilfeller ligger utfordringen i selve hodebunnen. Fet hodebunn, flass og andre underliggende årsaker påvirker hårkvaliteten.

 

Hos Apollo Hårsenter får hver enkelt kunde individuell behandling. Våre spesialister setter sammen et behandlingsprogram som er nøye tilpasset deg og din hodebunn.

 

VI TAR ALLE PÅ ALVOR!

Bestill time for analyse

Hode med mørkt hår bakfra blir undersøkt av hårspesialist med mikrokamera

Trikologi System går i dybden med hår- og hodebunnsanalyse

Ved den første konsultasjonen foretar vi en grundig analyse hvor vi blant annet bruker et mikrokamera som forstørrer hodebunnen 200 ganger. Kameraet hjelper oss å kartlegge hodebunnens tilstand og nivå av for eksempel fett og flass, og gir spesialisten et godt utgangspunkt for å skreddersy det beste behandlingsprogrammet for deg. 

 

Dokumenterte resultater

Trikologi System er et behandlingsprogram utviklet for Apollo Hårsenter. Produktene brukes til behandling i hårsenteret og ofte i kombinasjon med hjemmebehandling. Vi dokumenterer resultatene underveis i prosessen ved å foreta nye analyser for å se fremgangen og eventuelt avgjøre om behandlingen bør justeres.

 

For å sikre et godt resultat er det viktig at behandlingen startes i hårsenteret og at du følger det behandlingsprogrammet som legges opp for deg svært nøye.

Tre brune, små flasker merket med trikologi. Flaskene inneholder trikologiprodukter.

Trikologi System

Alle våre produkter inneholder rene og naturlige ingredienser. Kombinasjoner av de forskjellige produktene settes sammen spesielt for deg. De er utviklet for å skape synergier og forsterker effekten av hverandre.

 

Våre hår- og hodebunnsspesialister har utdannelse innen fagområdet trikologi. Som trikologer har vi solid kompetanse om de mange hodebunnsproblemer man kan rammes av, samt hvordan disse best kan behandles. 

Apollo Hårsenter – spesialister på din hodebunn

I over 30 år har våre spesialister hjulpet kvinner og menn i alle aldre med hårtap og hodebunnsproblemer. Vi har løsninger som møter dine ønsker og behov. Vår jobb er at du skal føle deg vel!

Pris

Prisen på behandlingen vil være tilpasset ditt individuelle behandlingsprogram. På konsultasjonstimen hos oss finner vi fram til den beste behandlingen og den riktige prisen for deg.

Bestill time for analyse