Tre unge menn som har fått hjelp mot hårtap

Bli hårmodell for Apollo Hårsenter

Vi er opptatt av å hjelpe folk med hårtap, derfor har vi i alle år hatt utvalgte kunder som referansepersoner. På denne måten skaper vi trygghet rundt våre løsninger. En referanseperson gir deg, og andre, muligheten til å snakke med en som har vært der du er nå i prosessen, og som kan gi deg svar på det du lurer på om våre løsninger.


Naturtro løsninger skjuler hårtapet

Det er ingen som kan se hvem som er kunde hos Apollo Hårsenter – våre kunder er like fine på håret som alle andre. Derfor er det også mange som velger å ikke fortelle at de får hjelp fra oss. Dette er fullt forståelig, men det kan føre til at færre hører om oss enn om andre dyktige bedrifter, noe som igjen fører til at vi ikke får hjulpet så mange som vi ønsker.

For at flere skal få kjennskap til våre naturtro løsninger mot hårtap, er vi stadig på utkikk etter nye modeller / referansepersoner. Folk som tør å være åpne og som er villige til å dele sine erfaringer rundt hårtap. Som alltid kommer diskresjon først hos oss, derfor har vi også mange «hemmelige» modeller, i tillegg til de som er villige til å eksponere seg mer offentlig.

 

Kan jeg bli hårmodell for Apollo Hårsenter?

Årsakene til hårtap er flere, og det rammer både menn og kvinner, unge som eldre. Derfor har våre hårsentre kunder i alle aldre, fra hele landet. Dersom du oppfyller kriteriene under, og er villig til å eksponere deg i tråd med noen av eksemplene vi har listet opp, er du velkommen til å søke. 
 

For tiden er vi på jakt etter hårmodeller som er:

  • Menn
  • 20–35 år


Våre hårsentre kan tilby de rette kandidatene ulike former for modellkontrakter. Jo mer du hjelper ditt senter og Apollo Hårsenter-kjeden, desto mer gir vi tilbake. Her ser du noen eksempler:
 

Eksempel 1: Hårtap «hemmelig» hårmodell

Bildene av deg brukes anonymt under konsultasjoner med potensielle kunder.

 

Eksempel 2: Hårtap intern hårmodell

Bildene av deg brukes anonymt under konsultasjoner med potensielle kunder, men du vil også fungere som en referanseperson som de som vurderer våre løsninger kan ringe eller møte.

 

Eksempel 3: Hårtap offentlig hårmodell

Her ser vi etter deg som liker å snakke foran kamera, og er åpen for å prøve ut nye frisyrer. Som offentlig hårmodell blir bilder og film av deg brukt på våre nettsider, i markedsføringsaktiviteter, samt til konsultasjonsbruk. Da blir du en av våre dyktige referansepersoner.

 

Eksempel 4: Hårtap «supermodell»

Her er du både en offentlig og intern modell for Apollo Hårsenter-kjeden, i tillegg til at du er en lokal ressurs som er villig til å prate med potensielle kunder og delta på aktiviteter arrangert av ditt Apollo Hårsenter. Denne rollen krever at du yter mye, men du får også mye tilbake.

 

Høres dette interessant ut? Book en konsultasjon og ta det opp med hårspesialisten du treffer, så vil vi vurdere om du er en egnet kandidat. Velkommen!

Bli hårmodell!

Book en uforpliktende konsultasjon i dag. Våre hårspesialister vil vurdere om du er en egnet kandidat. 

 

Lurer du på hva som foregår under en konsultasjon, kan du lese mer om det her.

Ønsker du mer informasjon, setter vi deg gjerne i kontakt med en av våre eksisterende hårmodeller, slik at du kan få mer innsikt i modell-livet hos oss i Apollo Hårsenter-kjeden. Ta kontakt her.