Hårtap hos kvinner: Få vakkert hår igjen

Å miste litt hår hver dag, er helt vanlig. Dessverre mister noen kvinner mer hår enn normalt, enten midlertidig eller permanent. De fleste opplever slikt hårtap som traumatisk. Uansett årsak til håravfallet, kan våre hårspesialister gi deg trygg veiledning. 

Føler du at hårtapet gjør at du mister en del av identiteten din? Har du forsøkt alt – fra vitamintilskudd til livsstilsendringer – men samtidig opplevd at ingenting hjelper? Våre spesialutdannede frisører har lang erfaring med hårtap, og kan finne løsningen som passer for deg. Takket være et stort engasjement i befolkningen, kan vi blant annet tilby naturtro løsninger med ekte donorhår, i et bredt utvalg av farger og teksturer. 

 

Hårtap hos kvinner: mange årsaker 

På fagspråket kalles hårtap hos kvinner for androgenetisk alopeci. Dette er en tilstand som alle kvinner kan rammes av, og det er estimert at så mange som 40–50 % av kvinner over 50 år vil oppleve tendenser til hårtap. Hormonforandringer, genetisk sammensetning og sykdom er blant faktorene som kan bidra til økt forekomst av håravfall, enten midlertidig eller permanent. 

Hårtap kan ha stor negativ innvirkning på mange. I våre hårsentre møter du dedikerte og profesjonelle hårspesialister som forstår din situasjon, og som vet hvilke løsninger som vil passe best til deg og dine behov. 

Håret ble altoppslukende. Jeg gikk hele tiden og passet på at det tynne håret mitt lå rett.

Lill-Eva, Tromsø

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov

Det ble et nytt liv, vil jeg si. Nå vet jeg jo at jeg er fin på håret! Og dette håret sitter på hele tiden.

Jeanne, Drammen