Apollo Hårsenter Bergen avd. sentrum

Bilde av en smilende dame som får håret gredd av frisøren mens hun kikker i speilet

Apollo Hårsenter Bergen avd. sentrum er din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer

Apollo Hårsenter Bergen avd. sentrum, også kjent som Tops Apollo Senter, har vært drevet av daglig leder og hårspesialist Tor Verner Meyer siden 1992. Vårt team skreddersyr hårløsninger for deg som sliter med hårtap. Vi er en del av Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hårtap og hodebunnsproblemer. I flere tiår har vi hjulpet kvinner, menn, barn og ungdom med tynt hår og alle andre former for hårtap og hodebunnsproblemer – uansett årsak.

Vi har mange ulike løsninger tilpasset dine individuelle ønsker og behov. Vårt store utvalg av parykker dekker de fleste behov for større hårerstatninger, men du kan også få spesiallagede hårdeler som vil passe perfekt til din personlighet og hodebunn. Med et mikrokamera som forstørrer hodebunnen opptil 200 ganger kan vi gå i dybden for en fullstendig hodebunnsanalyse. Etter en slik analyse tilrettelegges et eget behandlingsprogram med Trikologi System for å stimulere din hårvekst.

Vi står alltid klare til å ta imot deg i Kong Oscars gate 45, enten du er ny eller eksisterende kunde. Hos oss vil du møte dedikerte, profesjonelle og motebevisste hårspesialister som forstår din situasjon. Vi vet hva som kan gjøres og hvilke løsninger som skal til får å møte dine ønsker og behov.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.


APOLLO HÅRSENTER

Kong Oscarsgt. 45
Inngang B/C 2. etg
5017 Bergen

Tlf: 55 31 88 08
E-post: bergen@apollohair.noMandag 09:00 - 16:30
Tirsdag 09:00 - 16:30
Onsdag 09:00 - 16:30
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 16:30
Lørdag stengt


Lokale historier

- Jeg føler meg flott

Liv var bare åtte år da hun fikk diagnosen psoriasis, en hudsykdom som angriper huden, og for mange også hodebunnen. Etter hard psoriasisbehandling for 15 år siden begynte hun å miste håret; det vokste aldri ut igjen.

» Les mer

- Dette er gull verdt - jeg har fått et helt nytt liv!

Kari Sande, 68 år, fra Hordaland, er en av mange tusen kvinner og menn som har fått permanent hårdel. Kari er pensjonist etter å ha arbeidet 25 år i forsvaret.

» Les mer


Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.