Apollo Hårsenter Gjøvik

Hos Apollo Hårsenter Gjøvik blir du ivaretatt av spesialister.

Apollo Hårsenter Gjøvik er din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer

Gjennom tre generasjoner har vi i Kleppe Frisør på Gjøvik opparbeidet oss høy faglig kompetanse innen hårerstatning, parykker og hairextentions.
Vi har kurset oss i både inn- og utland for at alle våre kunder skal få et så fint og naturlig hår som mulig. I 2016 ble vi med i Apollo Hårsenter-kjeden, og det er noe vi er veldig glade for og stolte av.

Våre dedikerte hårspesialister Øystein og Agnete tar deg vel imot i våre lokaler på Kleppe Frisør, Glassverksgata 1 på Gjøvik.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.


APOLLO HÅRSENTER

Glassverksgata 1
2815 Gjøvik

Tlf: 969 40 657
E-post: gjovik@apollohair.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 19:00
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 15:00


Lokale historier

Den nye sveisen sitter, også i svingene!

Når Marius drar av seg motorsykkelhjelmen, er han trygg på at sveisen sitter! For den aktive tjuefemåringen var frihetsfølelsen det viktigste; å slippe å tenke på det. I dag er den begynnende månen på hodet historie, men alle han kjenner vet om hårtapet og løsningen. Marius mener nemlig at det å få mer hår ikke er noe å skamme seg over!

» Les mer

– Mer hår har gjort meg mer sosial!

Brit har slitt med tynt hår hele livet, men det var først etter at hun rundet 40 at det virkelig begynte å tære på selvtilliten. Da hun så en annonse for Apollo Hårsenter, tok hun «steget» og fikk hjelp med sitt hårtap. Med dét har selvtilliten kommet tilbake og frykten for store forsamlinger forsvunnet.

» Les mer

Hårdeler gir nye muligheter!

Øystein Kleppe er spesialist på hårdeler og parykker. Sammen med kollega Agnete hos Apollo Hårsenter på Gjøvik, hjelper han mennesker som opplever hårtap med å få et bedre liv.

» Les mer


Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.