Apollo Hårsenter Bergen avd. Haukeland

bilde fra salongen

Apollo Hårsenter på Haukeland Universitetssykehus er en nyoppstartet avdeling som er underlagt Apollo Hårsenter Tops i Bergen sentrum.
 
På dette hårsenter kombinerer vi tradisjonelle frisørtjenester med parykkstudio og hårerstatninger. Vi har et eget parykkrom med en stor utstilling av flotte parykker og hodeplagg for enhver smak. Rommet fungerer også som behandlingsrom, slik at kundene våre får en avslappende atmosfære uten innsyn, fritt for forstyrrelser.
 
I vår salongdel har vi fullt utstyrte klippestasjoner som dekker ethvert behov kunden måtte ha, her tilbyr vi alle frisørtjenester. Salongen er åpen for alle, om du er pasient eller ansatt, besøkende eller forbipasserende, er du hjertelig velkommen hos oss for en koselig og profesjonell opplevelse.
 
Vi kan skilte med blide og hyggelige frisører som har lang erfaring og høy kompetanse innen tradisjonelle og moderne frisyrer, samt spesialkompetanse innen parykker og hårerstatninger.
 
Alle kunder vi får besøk av, er unike. Det ønsker vi at parykker og hårerstatninger også skal være. Derfor gjennomfører vi en god og grundig konsultasjon hvor vi blir kjent med kundene og deres behov i avslappende og trygge omgivelser. Vi spesialtilpasser parykker og hårdeler til hver enkelt, slik at det ferdige produktet reflekterer kundens personlighet og preferanser.
 
I rolige omgivelser, med behagelig atmosfære og førsteklasses service, sørger våre frisører for en god opplevelse.
 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss!
Du finner oss i 3. etasje i Sentralblokka på Haukeland Universitetssjukehus. ​

NB: All post sendes oppgitt postadresse.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.


APOLLO HÅRSENTER

Besøksadresse:
Jonas Lies vei 65, 5021 Bergen
3. etasje i Sentralblokka på Haukeland Universitetssjukehus

Postadresse:
Kong Oscarsgt. 45
5017 Bergen

Tlf: 55 55 85 54
E-post: haukeland@apollohair.no


Åpningstider:
Mandag-fredag: 9:00-16:30
Stengt lørdag og søndag.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.