Apollo Hårsenter Tromsø

Ekspertene hos Apollo Hårsenter Tromsø finner en løsning skreddersydd ditt behov.

Apollo Hårsenter Tromsø er din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer

Hos Apollo Hårsenter Tromsø, også kjent som Centimeter Frisør, finner du en god blanding av fagutdannede frisører, hårspesialister og lærlinger. I tillegg til egen frisørsalong har vi også et hårsenter som er skjermet fra frisørsalongen. Der kan du snakke fortrolig med en hårspesialist om dine hårtapsproblemer uten å bli forstyrret. I hårsenteret har vi til enhver tid et bredt utvalg parykker av høy kvalitet. Vi spesiallager også hårdeler og parykker etter dine mål.

Vi ønsker deg velkommen til oss i Strandgata 22, i Tromsø sentrum.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.


APOLLO HÅRSENTER

Strandgata 22
9008 Tromsø

Tlf: 91 90 07 49
E-post: tromso@apollohair.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag 09:00-17:00
Tirsdag 09:00-17:00
Onsdag 09:00-17:00
Torsdag 09:00-18:00
Fredag 09:00-17:00
Lørdag 09:00-15:00


Lokale historier

– Herlig når vinden rusker i håret

Da Lill-Eva var yngre ble hun alltid beundret for sitt vakre hår. Med årene ble de lyse lokkene imidlertid tynnere og tynnere. Etter hvert begynte hårtapet å tære på selvfølelsen. Da tok hun grep og oppsøkte hjelp. Dét har ikke den aktive tromsøværingen angret på.

» Les mer

- Jeg ville bare holde meg inne

Den tidligere renholderen hadde alltid hatt tykt år, men for fem år siden oppdaget hun at håret ble merkbart tynnere. En vevsprøve bekreftet at hun hadde en sjelden hudsykdom som påvirket håret hun en gang var så stolt av.

» Les mer

- Angsten ble borte med en gang

Anita var 12 år første gangen hun fikk flekkvis håravfall, og det ble konstatert at hun hadde hudsykdommen alopecia. Den gang vokste håret ut igjen etter en stund. 

» Les mer

– Veldig godt å komme hit, det er som å komme hjem

Ingunn føler seg hjemme på Apollo Hårsenter i Tromsø. Her finner den aktive interiørarkitekten roen. Arvelig belastning, barnefødsel og til slutt cellegift satte sitt preg på hårkvaliteten, men hårerstatning fra Apollo Hårsenter fikk henne til å kjenne seg hel igjen. Hver sjette uke er hun innom hårsenteret og i stolen til Randi er det godt å sitte.

» Les mer

Omsorgen ligger i ryggmargen

Randi Solheim er daglig leder og jobber som hårspesialist hos Apollo Hårsenter i Tromsø. I skjermede omgivelser hjelper hun mennesker med hårtap, slik at de blir fine på håret igjen.

» Les mer


Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.