- Jeg nyter storbylivet uten bekymringer

Else er en elegant dame som elsker storbylivet og alt det har å by på av teater, kunstutstillinger og kafeliv.  - Jeg elsker å gå i teater og nyter å gå i operaen! Operahuset i seg selv er en opplevelse. Jeg får en helt egen ro når jeg kommer dit.

Det føles som å ha fått tilbake mitt eget hår!

Else

Den perfekte løsningen

- Det er mange år siden jeg begynte å slite med hårtap og for meg var det nærmest en traumatisk opplevelse. Å miste mitt tykke, flotte hår var som å miste meg selv. Det var en viktig del av identiteten min.

Else prøvde først ulike standardparykker, men følte seg aldri helt komfortabel med dem. Sammen med spesialistene hos Apollo Hårsenter i Oslo, har Else nå funnet en hårerstatning som ikke oppleves som noe hinder i en aktiv og sosial hverdag.

-Det å få en hårdel som er festet til det håret jeg har igjen har vært helt fantastisk! Det føles som å ha fått tilbake mitt eget hår. Når jeg endelig fant denne løsningen, hadde jeg blitt en voksen dame og hadde da kort, grått hår. Jeg valgte å gå tilbake til min opprinnelige hårfarge og frisyren har jeg variert flere ganger. Jeg tenker ikke på håret i hverdagen. Den føles helt naturlig og hindrer meg ikke i noen aktiviteter. Det er helt topp!

Else får festet hårdelen i sitt eget hår.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.