- Jeg er helt avhengig av hårdelen min!

Kjøpmannen Hassan har aldri hatt bedre selvtillit enn han har nå.

Jeg begynte med hårdel fordi det gir garantert resultat. Bonusen er at jeg ser yngre ut!

Hassan

Hassan Tariq (32) er utadvendt og vennlig, egenskaper som kommer godt med i jobben som kjøpmann i Joker-kjeden. Han er godt etablert på Lørenskog med kone og to barn.

I begynnelsen av tyveårene oppdaget Hassan at han begynte å miste håret. Det kom ikke som noen stor overraskelse, flere av onklene hans hadde hatt problemer med mye hårtap. Hassan hadde et lite håp om at han i likhet med faren sin kom til å beholde noe av håret, men dessverre ble tapet mer og mer synlig og plagsomt. 

De første årene barberte han seg for å skjule hårtapet.

-Jeg vet at mange velger å bruke caps, men jeg er ikke den typen. For meg var det mer naturlig å fjerne alt håret.

Hassan blir stylet og frisert.

Lette etter løsninger

Det har alltid vært viktig for Hassans selvfølelse å ha hår. Han prøvde derfor ut mange ulike metoder for å få håret tilbake. Sjampoer, kurer og laserbehandlinger, men ingenting fungerte. Heldigvis var det en bekjent som tipset han om at hårdeler kunne være en løsning.

-Jeg var skeptisk da jeg først fikk høre om det, men jeg var villig til å prøve alt. Jeg fant Apollo Hårsenter Lørenskog gjennom Google. Spesialisten jeg møtte der var veldig hyggelig og fortalte meg mer om hårerstatninger.

Hassan var redd for at det kom til å se unaturlig ut, men han gikk med på å prøve.

- Nå har jeg fått spesiallagde hårdeler og jeg liker det bare bedre og bedre. Jeg vet om noen som har tatt hårtransplantasjon i utlandet, men ingen av dem har fått et like bra resultat som jeg har med hårdel!

Hassan med tykt og fyldig hår

Bonusen er å se yngre ut

I dag har Hassan time hos hårspesialisten Daniel, da det er på tide å bytte hårdel.

-Jeg liker å komme hit. Daniel vet akkurat hvordan jeg vil ha det! Jeg har fått mye bedre selvtillit etter at jeg begynte å komme hit. Jeg begynte med hårdel fordi det gir garantert resultat. Bonusen er at jeg ser yngre ut!

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.