– Jeg har en helt annen utstråling og autoritet

Da månen og de høye vikene ble fremtredende, begynte Kim å barbere hodet. Med hårerstatning fra Apollo hårsenter fikser han nå frisyren etter trendene. 

«For det meste tenker jeg ikke på det – det synes jo ikke!»

Kim

Kim begynte å miste håret tidlig i tjueårene men det gikk en stund før han ble oppmerksom på det. Vennskapelig erting fra familien tok han ikke så høytidelig, men etter hvert ønsket han en annen løsning enn barbermaskinen.
– Kona begynte å fleipe med det da jeg var rundt 25 år, og gradvis mistet jeg bare mer og mer. 

 

Savnet håret

Selv om den kortbarberte stilen fungerte i starten, skjønte Kim at han ønsket noe mer.
– Det var nok et genuint savn fra mine yngre dager, hvor jeg kunne ordne håret, ha en stil og uttrykke meg selv. Jeg ser mye yngre ut med hår og det har gitt meg mye mer selvtillit.

Kim var 31 år da han fikk hårerstatning for første gang hos Apollo Hårsenter i Drammen. I dag, to år senere, kan han igjen skifte frisyre i takt med trendene og selv bestemme lengde og uttrykk. Og han har fortsatt en del av sitt eget hår igjen.
– Jeg har bare hårdel øverst på hodet. En liten del av luggen samt håret på siden og bak er mitt eget, og der vokser det fortsatt mye.

Kim mener at årene uten hår gjorde det lettere å ta en moden beslutning.
– Jeg tok ikke skade av å vente, men ble kanskje mer bevisst på valgene jeg kunne ta. Det er jo en modningsprosess. Hvilke alternativer finnes, hva koster det og hvilke hensyn må man ta? Sett i ettertid ville jeg ikke gjort noe annerledes.

 

Ny giv på jobben


Også på jobben har håret hatt en positiv effekt. For en mann i lederstilling, som gjerne skal snakke foran mange mennesker, har alt som påvirker selvfølelsen, betydning.
– Jeg føler at jeg har en helt annen utstråling og autoritet på jobb. Om de ikke merker at jeg har nytt eller annerledes hår, så tror jeg nok de merker at jeg har en annen aura enn jeg hadde før.

Nytt hår over natten var noe omgivelsene ikke kunne unngå å legge merke til.
– Da jeg kom på jobben neste dag, med masse hår, var det jo noen som lurte på hvordan i huleste det hadde skjedd! Alle mine nærmeste vet at jeg har hårdel, og jeg er veldig åpen hvis folk lurer på det. Jeg går ikke og roper det høyt, men er heller ikke flau. For det meste tenker jeg ikke på det – det synes jo ikke!
 

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.