- Det har forandret livet mitt

Monica har møtt mange store livsutfordringer som hun har tatt tak i og mestret, én etter én. I dag er hun lykkelig gift, har to gutter på 3 og 11 år og jobber som miljøarbeider.

– Å få både nytt hår og ny kropp har helt forandret livet mitt! For meg har det betydd å gå fra ingenting til alt.

Monica (39)

Det begynte med at hun som barn slet med atopisk eksem. I løpet av ungdomsskoletiden spredde det seg også til hodebunnen. Da var hun nødt til å bruke en god del kortison som ødela både hår og hårsekker. Det ble lite hår igjen, og hodebunnen ble godt synlig.

På skolen ble Monica et mobbeoffer og vekten krøp oppover. I 2010 tok hun en slankeoperasjon. Det resulterte i at hun gikk ned 70 kilo på seks måneder. Noen måneder senere møtte hun mannen som hun i dag er gift med. 

Fant løsningen på håret ved et lykketreff

Da Monica skulle gifte seg tilbød hennes venninne, Annette, å hjelpe henne med frisyren til bryllupet. Annette arbeidet tilfeldigvis i Apollo Hårsenter, og foreslo en permanent hårdel

– Den løsningen passet meg så bra at det har jeg fortsatt med, innrømmer Monica.

Frisøren styler og sprayer det flotte lange håret til Monica.

Bedre selvfølelse

Monica opplever at selvfølelsen har forandret seg helt; i dag føler hun seg mye mer vel.

– Det har vært en veldig god opplevelse! Min mann synes personligheten min også har utviklet seg i positiv retning. 

– Når det gjelder utseendet, så ser jeg i dag på meg selv som et mye bedre menneske enn det jeg gjorde før. Det er selvfølgelig lettere å stråle når man føler seg bra!

De to guttene hennes er enige i at mamma er veldig fin med det nye håret. Til andre med lignende problemer har Monica en oppfordring:

– Bare prøv selv, jeg vet hvor fin du kan føle deg med et flott hår! Nå føles det som om livet smiler til meg.