- Å miste håret var en tragedie for meg

Roar fra Haugesund er en kreativ sjel med en gjennomført personlig stil. Han har drevet en egen Youtube-kanal og begynte tidlig å tatovere seg.

Det er ikke sånn at man bare må akseptere hårtap lenger. I dag er det heldigvis enkelt å få hjelp!

Roar

- Det er egentlig ikke anbefalt å tatovere hendene, slik jeg gjorde. TODO DUMB står det, som en referanse til Youtube-konseptet mitt. I ettertid har jeg virkelig funnet min egen stil. Det begynte litt forsiktig med tatoveringer på armene. Senere har det bare blitt mer og mer. Jeg tror ikke jeg kommer til å stoppe med det første.

Roar har tatovert hendene sine med farger og bokstaver.

Image er viktig

-Jeg begynte å finne mitt eget image i trettenårsalderen. Håret var veldig viktig for meg. Jeg farget det svart og hadde mange ulike frisyrer i tenårene.

Allerede i sekstenårsalderen opplevde Roar å miste en del hår, og i begynnelsen av tyveårene forverret det seg. Vikene ble høyere og det var flere i omgangskretsen som kommenterte at det hadde blitt tynt i bakhodet. Tynt hår viste seg å være vanlig i Roars familie, så han fant ut at hårtapet var genetisk betinget i hans tilfelle.

-Håret er veldig viktig for identiteten min. Å miste det føltes som en tragedie.

Det var tanten til Roar som anbefalte ham å ta kontakt med Apollo Hårsenter. Der fikk han hjelp av spesialister til å finne en løsning på problemet med hårtap. Roar tror at det fremover vil bli enklere for folk å prate åpent om at de bruker hårdeler og hårsystemer.

-Det å komme hit og få hjelp har reddet meg! Nå kan jeg bestille det håret jeg vil ha, i forskjellige fasonger, lengder og farger. Jeg får det akkurat sånn som jeg vil ha det. Hvis det hadde vært mitt eget kunne jeg ikke endret det så hyppig som jeg kan nå!

 

Roar er fornøyd med hårerstatningen, den føles som hans eget hår.

Roar er fornøyd med løsningen fra Apollo Hårsenter.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.