- Det er virkelig befriende!

I dag har jeg det mest fantastiske håret jeg kan drømme om, det føles helt naturlig. Det danser som jeg pleier å si!

Det er uvant å se meg selv med så tykt og flott hår

Silje

 

Silje fikk alopecia allerede da hun var fire år. I trettenårsalderen økte håravfallet og Silje kom til Apollo Hårsenter i Haugesund og fikk erstatningshår for første gang. Det var ikke lett for en trettenåring å være i en slik situasjon.

-Det er 26 år siden jeg kom til Elin for første gang og vi har prøvd ut flere ulike løsninger. Det har heldigvis skjedd en enorm utvikling i løpet av disse årene. I dag har jeg det mest fantastiske håret jeg kan drømme om, det føles helt naturlig. Det danser som jeg pleier å si. Det er virkelig befriende!

Silje er kledd i gul regnjakke og danser på stranden. Håret flagrer i vinden.

Håper flere vil donere norsk hår

Det flotte erstatningshåret til Silje er laget av hår som er donert her i Norge. Norsk donorhår går ikke gjennom noe kjemisk behandling og beholder sine originale kvaliteter og skjellag. Dette gjør det like mykt og bevegelig på Siljes hode som det engang var på hodet til den som donerte det.

- Jeg får så mange komplimenter for håret, og det er ingen som ser at det ikke er mitt naturlige hår. Det beveger seg sammen med meg. Donorhår har forandret livet mitt og gjort det mye enklere. Jeg håper mange flere ønsker å donere håret sitt sånn at flere av oss som ikke har eget hår kan få en bedre hverdag.

Silje smiler med gul regnjakke. Langt hår flommer ut fra under hetten.

Designer klær for grå dager

Silje er gründer og klesdesigner for sitt eget klesmerke Kattnakken, spesialisert på uteklær og regntøy til barn og voksne. Klesmerket er oppkalt etter Kattnakken, et fjell på Stord kjent for hurtige væromslag.

-Min passion for regntøy kom ganske tidlig, jeg så mulighetene i den type materialer, også er jeg jo vestlending. Jeg synes det er utrolig gøy og gjøre grå regnværsdager om til en fargefest. Hvorfor skal man gå rundt i grå og kjedelige klær når dagen allerede er grå? Da er det gøy å kunne ta på seg en fargerik regnjakke.

Silje sitter i badedrakt og gul regnjakke på en rosa stol. Hun har solbriller på og håret flommer ut over skulderene.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.