- Jeg har blitt tyve år yngre

Frisøren Terje begynte å miste håret i tyveårene. Nå har han fått satt på hårdel hos Apollo Hårsenter Oslo, og gleder seg over å kunne style håret slik han selv ønsker.

Sist jeg hadde lugg var for 20 år siden, da var jeg 19 år!

Terje

-Jeg heter Terje og er 39 år. I dag har jeg blitt 20 år yngre!

Lever livet på Grünerløkka.

Hår betyr veldig mye for Terje, han er selv frisør. Opprinnelig er han sørlending, men nå bor han på Grünerløkka i Oslo.

-Jeg elsker Oslo og bruker byen aktivt. Jeg stortrives på Løkka og tilbringer mye tid her, men jeg trives i alle bydelene, de har hver sin sjarm. Jeg liker å se på mennesker og jeg legger ofte merke til andres hår, sånn er det når man er frisør.

 

En følelsesmessig berg- og dalbane

Da Terje var 24 merket han at håret ble tynnere i visse områder, og da han var 28 hadde han hårløse flekker. Lenge kamuflerte han hårtapet med styling, sprayer og pudder.

Terje sitter på venterommet før han får ny hårdel.

-Jeg har heldigvis alltid visst om Apollo Hårsenter, og at jeg kunne få hjelp her når tiden var inne.

Dagen han endelig fikk satt på hårdel for første gang var en følelsesmessig berg- og dalbane for Terje.

-Det er en prosess man går igjennom. Det var ganske tøft å barbere bort noe av håret og se seg selv mer hårløs enn noen gang, og påsettingen av hårdelen var også ganske nervepirrende. Men nå som jeg har fått tilbake håret føles det helt fantastisk!

Terje er på vei opp en trapp og håret hans er fyldig over hele hodet. Her med rød genser, skinnjakke og et smil.

Nye muligheter med hårdel

I år skal Terje ha seks ulike hårdeler, og han gleder seg til å teste ut både korte og lengre frisyrer.

-Jeg har vært låst til samme frisyre i ti år, men nå kommer jeg til å ha det gøy med håret mitt og teste ut ulike frisyrer. Det blir veldig kult å kunne variere mellom ulike måter å style håret på. Sist jeg hadde lugg var for 20 år siden, da var jeg 19 år! Nå kan jeg igjen gå og blåse i luggen!

Terje har vært åpen ovenfor venner og bekjente og føler ikke at det er noe tabu for han å bruke hårdel. –Jeg har sett fram til den dagen jeg skulle få tilbake håret. Jeg ser ikke på det som noe problem at gutter får hjelp med hårtapet sitt når så mange jenter kan bruke extention og at det er helt normalt. Jeg ser ikke noe forskjell på de to tingene. Han oppfordrer andre i samme situasjon til å prate om det.

–Kom innom Apollo Hårsenter. Det finnes hjelp å få!

Terje føler seg tyve år yngre nå som han har fått hårdel.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.