Ekspert på eget problem

Tom Jensen er fagutdannet frisør og har jobbet i med hår helt siden han var ferdig med sjetteklasse. Tom har spesialisert seg innen hårdeler og parykker, og driver i dag Apollo Hårsenter på Torp i Østfold.

-Jeg har selv opplevd både å miste og få igjen håret. Jeg tenker at dersom du går forbi et butikkvindu og er mer opptatt av hvordan du ser ut på håret enn det som er i vindusutstillingen, da har du et problem. Det problemet kan jeg hjelpe deg å løse.

Tom

Tom Jensen er fagutdannet frisør og har jobbet med hår helt siden han var ferdig med sjetteklasse. Tom har spesialisert seg innen hårdeler og parykker, og driver i dag Apollo Hårsenter på Torp i Østfold.

Tom har alltid hatt en drøm om å kunne hjelpe folk som opplever vanskeligheter i forbindelse med hårtap. Når han møter kunder med sykdommer som kreft, alopesia og lupus er det nesten like viktig for ham å være en god samtalepartner som å være frisør og hårspesialist. Han er opptatt av å lytte og forstå helhetsbildet, og er takknemlig for å få lov til å være med på kundens personlige reise. Tom elsker jobben sin og synes den blir mer givende for hvert år som går.

I dag finnes det et enormt utvalg av hårdeler, hårerstatninger og parykker, noe Tom som privatperson også er svært takknemlig for. Som trettitåring opplevde han selv å få høye viker og en måne som ble mer og mer synlig. I dag bruker han et permanent hårsystem.

-Jeg trenger ikke å tenke på at jeg bruker et hårsystem, det kjennes ut som mitt eget hår.

Tom står bak rattet på båten sin og skuer utover havet.

 

 

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.