Gå rett til innhold
Nyhet

Bestill digital konsultasjon

Digital Konsultasjon Digital Konsultasjon Digital Konsultasjon
 • Ikon Enkelt

  Enkelt

  Bestill time og gjennomfør den digitale video-konsultasjonen på mobil eller PC. 

 • Ikon Uforpliktende

  Uforpliktende

  Du binder deg ikke til videre oppfølging, dersom du ikke ønsker det. 

 • Ikon Kostnadsfritt

  Kostnadsfritt

  Du betaler ikke noe for den digitale video-konsultasjonen. 

Snakk med en spesialist på løsninger for hårtap

 

Når du bestiller din digitale video-konsultasjon hos Hos Apollo Hårsenter vil du møte en av våre fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hårtap. Vi er landets største fagmijø med over 50 hårspesialister som i mer enn 40 år har hjulpet kvinner, menn og unge med tynt hår og andre former for hårtap – uansett årsak. 

 

Enkelt, uforpliktende og kostnadsfritt 

 • Det er enkelt å bestille og gjennomføre den digitale video-konsultasjonen på nett.  
 • Det eneste du trenger å gjøre er å booke en ledig tid i kalenderen.  
 • Du vil motta en bekreftelse på at timen er booket, med en lenke til den digitale konsultasjonen.  
 • Du vil motta en påminnelse på e-post og/eller sms dagen før den avtalte tiden.  
 • Trykk gjerne på lenken til konsultasjonen i forkant, slik at du får testet at det virker. For å få en god konsultasjon må du gi tilgang til kamera og mikrofon under møtet.
 • Når den avtalte tiden kommer logger du deg enkelt på via lenken du har mottatt.  
 • Du velger selv om du ønsker å bruke en datamaskin, nettbrett eller mobil-telefonen din.  
 • Husk å skru på lyd og video-funksjon dersom det ikke er påskrudd når du logger deg på. 
 • Husk å sette deg et sted der du har god tilgang til internett og hvor du er komfortabel med å være under video-konsultasjonen.

Slik fungerer den digitale video-konsultasjonen 

Å gjennomføre en digital video-konsultasjon er gjerne det første steget for å få svar på spørsmålene du måtte ha om ditt eget hårtap. Vi tar oss den tiden vi trenger for at du skal få svar på det du lurer på. Som regel har vi avklart mye på ca 30 minutter. Noen ganger litt mer, noen ganger mindre. I Iøpet av video-konsultasjonen vil vi etter beste evne avdekke årsakene til hårtapet ditt og snakke litt om hva som kan være mulig å gjøre. Du binder uansett deg ikke til å takke ja til videre behandling, men du vil få gode og kvalifiserte svar på dine spørsmål. 

Veien videre 

Dersom du ønsker det, og vår hårspesialist mener det er hensiktsmessig, kan vi sette opp en time til en utvidet konsultasjon på et Apollo Hårsenter i nærheten av der du bor. Da vil du møte din egen lokale hårspesialist som vil kartlegge situasjon nærmere. Her vil  vi også kunne foreslå riktig løsning eller behandlingsmetode som vil være best for deg. Du binder deg uansett ikke til å takke ja til videre behandling eller løsninger fra oss, dersom du ikke ønsker det. Velger du å vente med behandling, sørger vi for at du har den informasjonen du trenger for å eventuelt vurdere det på et senere tidspunkt. 

Din trygghet med personvern og sikkerhet 

Du vil motta en unik bekreftelse og møteinnkalling via SMS eller e-post når du bestiller din digitale video-konsultasjon. Vårt system vil automatisk generere en unik lenke som du benytter til denne. Møteinnkallingen vil ikke  inneholde sensitiv informasjon. Ingen utenom Apollo Hårsenter-kjeden vil ha eller få tilgang til dine opplysninger. Som ved en fysisk konsultasjon må du gi samtykke til å motta hjelp fra Apollo Hårsenter. Dette samtykket er implisitt og gis når du blir med på video-konsultasjonen.