Gå rett til innhold

Hodebunnsbehandling

En ung mann med tatoveringer på armene vasker håret sitt med sjampo En ung mann med tatoveringer på armene vasker håret sitt med sjampo En ung mann med tatoveringer på armene vasker håret sitt med sjampo

Trikologi System

Vakkert hår kommer fra en sunn hodebunn.
De aller fleste av oss er flinke til å ta vare på huden vår, vi kan se om den er tørr, fet, rød eller irritert. Men, det er lett å glemme den delen av huden som er dekket av hår; hodebunnen. Mange som kommer til oss sliter med ulike hårproblemer. Håret har mye å si for selvfølelsen og de fleste ønsker seg et vakkert og fyldig hår. Det kan være mange grunner til at håret ikke er slik man ønsker. Stress, hormoner og kjemiske behandlinger er noen av de faktorene som påvirker håret. I mange tilfeller ligger utfordringen i selve hodebunnen. Fet hodebunn, flass og andre underliggende årsaker kan påvirker hårveksten og hårkvaliteten.

Trikologi System er et dermatologisk behandlingsprogram for hodebunnsproblemer, utviklet for Apollo Hårsenter. Alle produktene inneholder rene og naturlige ingredienser, som skaper synergier og forsterker effekter av hverandre. Produktene kan derfor kombineres på tvers av de ulike produktseriene og våre spesialister setter sammen et behandlingsprogram som er nøye tilpasset deg og din hodebunn.

Klikk deg inn på de ulike produktseriene og les om produktene:

Apollo hårsenter-logo i brun

Se og kjøp produkter fra vår nettbutikk

Apollohair.no

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakt ditt nærmeste Apollo Hårsenter for analyse og behandling

Konsultasjon

Grundig analyse av hår og hodebunn

Hos Apollo Hårsenter får hver enkelt kunde individuell behandling. Våre hår- og hodebunnsspesialister har utdannelse innen fagområdet trikologi. Som trikologer har vi solid kompetanse om de mange hodebunnsproblemer man kan rammes av, samt hvordan disse best kan behandles. 

Ved den første konsultasjonen foretar vi en grundig analyse hvor vi blant annet bruker et mikrokamera som forstørrer hodebunnen 200 ganger. Kameraet hjelper oss å kartlegge hodebunnens tilstand og nivå av for eksempel fett og flass, og gir spesialisten et godt utgangspunkt for å skreddersy det beste behandlingsprogrammet for deg.

Mikrokamera scanner en kvinnes hodebunn
Produkter fra Trikologi system

Trikologibehandling hjemme og på hårsenteret

For å sikre et godt resultat er det viktig med gode rutiner for hjemmebehandling, men også regelmessig oppfølging på hårsenteret. Din trikolog dokumenterer resultatene underveis i prosessen ved å foreta nye analyser for å se fremgangen og eventuelt avgjøre om behandlingen bør justeres. De fleste kombinerer derfor hjemmebehandlinger med regelmessige steam-behandlinger på hårsenteret. 

I over 30 år har våre spesialister hjulpet kvinner og menn i alle aldre med hårtap og hodebunnsproblemer. Vi har løsninger som møter dine ønsker og behov. Vår jobb er at du skal føle deg vel! 

Pris på hodebunnsbehandling

Prisen på behandlingen vil være tilpasset ditt individuelle behandlingsprogram. På konsultasjonstimen hos oss finner vi fram til den beste behandlingen og den riktige prisen for deg.

Bestill konsultasjon

Se og kjøp produkter fra vår nettbutikk

Apollohair.no

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakt ditt nærmeste Apollo Hårsenter for analyse og behandling

Konsultasjon