Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Brenner for å hjelpe med hårtap

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Reidun er hårspesialist hos Apollo Hårsenter Ålesund. Her brenner hun for å hjelpe folk i alle aldre med hårtap – uansett om det skyldes kreft, alopecia eller genetikk. 

Reidun har jobbet som frisør i 30 år, og i løpet av denne tiden har hun møtt mange med ulike hårutfordringer av varierende alvorlighetsgrad. De siste 13 årene har hun derimot jobbet som hårspesialist hos Apollo Hårsenter Ålesund, hvor hun hjelper folk som lider av hårtap.

 – Det er veldig givende å kunne løse en såpass sosial og «kosmetisk utfordring», som hårtap tross alt er for mange, og dermed bidra til at disse menneskene får en bedre hverdag, slår hun fast. 

Hjelp mot hårtap i skjermede omgivelser

Hårtap er nemlig et sensitivt tema for veldig mange. Derfor er det trygt å vite at privatlivet ditt blir godt ivaretatt når du besøker et Apollo Hårsenter. 

Apollo Hårsenter Ålesund ligger midt i hjertet av byen. Når du kommer til oss, går du inn en egen, diskret inngang. Deretter møter du en resepsjon og to lukkede kabinetter.

– Her kan du sitte helt skjermet under behandlingen. Du behøver ikke være redd for å sitte i en stor og travel salong hvor «alle» kan se deg, forsikrer Reidun.

Flere etterspør hårdeler

De siste årene har det kommet en god del yngre menn for å få hjelp med hårtap og tynt hår. –  Mange menn sliter med genetisk hårtap. Her tilbyr vi blant annet hårdeler som limes direkte på hodebunnen. Da trenger du ikke bekymre deg for om håret «sitter på». Du trenger rett og slett ikke tenke på håret før din neste «service» hos oss, betrygger Reidun.

Hårdeler har også blitt en populær hårløsning for damer og jenter de siste årene.

– Du trenger ikke velge en full parykk dersom du har delvis hårtap eller er tynn i håret; gode hårdeler av høy, nordisk kvalitet er ofte det som skal til! De kan brukes uansett om du har alopecia, genetisk hårtap eller stråleskader i hodebunnen, forklarer hårspesialisten. 

Donorhår fra norske donorer

Apollo Hårsenter stiller høye krav til donorhåret som brukes i disse hårdelene og parykkene. Håret er ofte donert av unge, norske jenter, er ubehandlet og kommer i et vell av naturlige fargevariasjoner. 

– Dette gjør at du som kunde får en helt annen, mer autentisk opplevelse av håret enn ved bruk av syntetiske parykker og hårerstatninger, avslutter Reidun med et smil.

Donere hår til parykk eller hårdel?

Vi i Apollo Hårsenter vet at god kvalitet er viktig, også når det kommer til hår. Derfor startet vi Norges største hårdugnad. Nå er det stadig flere nordmenn som har fått med seg at dersom de donerer håret sitt fremfor å kaste det, gir de andre muligheten til å få flott hår igjen!