Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Eksperter på hårtap og hodebunnsplager

Xvbqxczcvw (2) Xvbqxczcvw (2) Xvbqxczcvw (2)

Hårtap er helt vanlig, både hos menn og kvinner. Likevel er det fortsatt et tabubelagt tema og mange fortviler lenge i det stille, før de innser at det er god hjelp å få.

Hårspesialistene Reidun Høybakk og Liselotte Ruud Barstad ønsker velkommen til Apollo Hårsenter. De dyktige frisørene har spesialkompetanse innen hårtap og hodebunnsproblemer og med sin unike kundeservice kan du være trygg på at du får profesjonell hjelp med råd og veiledning.

– Vi har vært veldig selektive når vi har valgt hvem som skal jobbe her. Her møter du ydmyke frisører som forstår hvor sårt det kan være å oppleve hårtap. De kan faget sitt og er utrolige flink med mennesker forteller Linda Bakke Ellingsen, daglig leder for Salong Løv og avdeling Apollo Hårsenter.

Høy kompetanse i trygge omgivelser

Apollo Hårsenter er en landsdekkende kjede med 20 avdelinger fordelt ut over hele Norge. Salongen har egen inngang i bygården i Løvenvoldgata 2. Her sitter du skjermet i eget kabinett under behandlingen.

U5l2tw Mkj (1)

– Håret er for mange en viktig del av identiteten. Dermed kan det å gå gjennom hårtap i forskjellig grad være vanskelig. Ingen trenger å være nervøse for å komme til oss for å få hjelp, sier Reidun.

Hun har erfart at mange som opplever hårtap venter lenge med å oppsøke hjelp, spesielt kvinner.

 

Årsaken til hårtap kan være mange. Det kan være midlertidig hårtap, sykdomsrelatert, flekkvis hårtap eller genetisk håravfall. Vi har en kollektiv oppfatning at genetisk hårtap er noe menn opplever, men det er like ofte et problem hos kvinner. Uansett hva årsaken er, kan Apollo tilby unike behandlinger og løsninger, skreddersydd til ditt behov.

1Hjwxsu2pv (1)

Ledende innen parykk og hårdeler

Parykkene og hårdelene vi tilbyr er spesialbestilt og laget til kunden. Vi ønsker sterkt å hjelpe alle med hår- og hodebunnsproblemer, og vi har kompetansen til å finne riktig løsning for deg. Vi holder konsultasjoner hvor vi skreddersyr løsning basert på grad av hårtap. Om kunden ønsker parykk eller hårdel så går vi i dialog om farge, lengde og frisyre, forklarer Reidun og Liselotte.

Tilbyr hodebunnsbehandling

Det er forskjellige indre faktorer som kan påvirke hårvekst, men i mange tilfeller kan problemet sitte i hodebunnen.

Trikologi er Apollokjedens egenutviklede hodebunnsbehandlinger som kan bidra til å bremse hårtap og gi bedre hårhelse. Sammen med en av hårspesialistene våre, utvikles det et behandlingsprogram som er tilpasset deg som kunde.

Med hjerte for fag og folk

– Det å møte mennesker som trenger hjelp, og kunne tilby det på en måte som bygger opp igjen selvbildet er det jeg brenner for, forteller Reidun. Kollega Liselotte smiler og sier seg helt enig.

Kollegaene ønsker alle som føler på hårtap, redusert hårvekst eller hodebunnsplager, hjertelig velkommen til Apollo Hårsenter for en uforpliktende konsultasjonstime.

 

Behovet for hårdonasjoner er stort. Om du er interessert i å donere hår til Apollo Hårsenter, er du hjertelig velkommen hos oss. Les mer om hårdonasjon her.

 

Artikkelen ble først publisert i Amedia