Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

– Folk er takknemlige

W3vgy3bqu0 W3vgy3bqu0 W3vgy3bqu0

Parykker, spesiallagde hårdeler og unike produkter. Apollo Hårsenter Hamar gir deg gløden tilbake med de beste hårløsningene på markedet.

Apollo Hårsenter Hamar tok imot sine første kunder i 1993. Her finner du i dag tre fagutdannede frisører med spesialkompetanse på løsninger for hårtap og hodebunnsproblemer.

– Hår- og hodebunnsproblemer er veldig utbredt. Det rammer alle, men de siste årene har vi sett en økning av antall kvinner som sliter med håravfall, sier Anita Seljestad, hårspesialist og daglig leder siden 2015.

Hm4q2590vw

HÅRSPESIALISTER: Hos Apollo Hårsenter Hamar møter du Anita Seljestad (f.v.), Anita V. Stenberg og Sara Støkke. De vet alt som er verdt å vite om hårtap og hodebunnsproblemer.

 

– Kan være sårt

Å miste hår er helt normalt for både kvinner og menn, men noen mister mer enn andre. Da er det mange som ønsker hjelp til å finne en løsning.

– Hos menn er det gjerne genetiske årsaker, det gjelder også for mange kvinner, men da skjer det oftest i godt voksen alder, etter overgangsalderen. Håravfall kan også skyldes stress og problemer i hodebunnen som gjør at en mister mer hår enn vanlig, forklarer Seljestad.

Hårsenteret på Hamar har også stor pågang fra mennesker som mister hår på grunn av sykdom, blant annet kreftpasienter som går på cellegift og personer med ulike varianter av alopecia.

– Det kan være veldig sårt å miste håret. Noen får det igjen etter behandling, noen gjør det ikke. Da er det veldig fint at vi kan hjelpe dem med en permanent løsning, sier hun.

H5ic9mzb4o

Har gode behandlinger

De tre damene har ulike behandlinger avhengig av hvor stort hårtapet er og hva som er årsaken.

– Du kan bremse hårtap med noe som heter Cryobehandling. Det er en varme/kulde-behandling med tilpassede trikologi-produkter. I tillegg benyttes det nøye utvalgte produkter hjemme. Det fungerer godt på vanlig håravfall.

Samtidig som behandlingen bidrar til å bremse hårtapet, vil den gi deg en sunnere hodebunn.

– Vi bruker den samme behandlingen når folk opplever fet eller tørr hodebunn, kløe eller andre ting. Det er en kur som innebærer regelmessig oppfølging av oss samtidig som du benytter produkter hjemme, forteller hun.

Les mer om trikologi 

 

Kgzbcdjrb
H5ic9mzb4o
Phjpnbm2p
Krivq8 Cf

TRIKOLOGI: Frisør og spesialist Anita V. Stenberg foretar en hår- og hodebunnsanalyse. Slik finner de ut av hvilket behandlingsprogram som passer best for akkurat deg.

 

Et trygt sted

Det er en stor motivasjon å hjelpe mennesker som har det tøft.

– Uansett hva som er grunnen til at de har mistet håret; når de først får hjelp, blir de så takknemlige også. Det er veldig givende, smiler Seljestad.

De er alle utdannet i faget og har lang erfaring med å finne løsninger til den enkelte kunde.

– Vi har avskjermede behandlingsrom der du kan sitte alene med spesialisten uten å bli forstyrret. Mange sier det bidrar til at de får senket skuldrene og kan snakke fortrolig.

O2xpgowr5e

Hårdeler og parykker for alle

Det er mange som bruker en hårdel hvis de opplever større og vedvarende hårtap.

– Det er en permanent hårerstatning tilpasset de områdene på hodet hvor håret er borte.

I tillegg til et komplett tilbud av spesialdesignede hårsystemer og hårdeler, har de et bredt utvalg av parykker.

– Vi har et stort lager med standardparykker i både ekte hår og syntetisk. Den yngste kunden vi har hatt, var en jente på åtte år som trengte parykk på grunn av sykdom. Den eldste er vel snart 90 år.

Myynzd Agm
N Nravpptj
Rzpbu7wov
Domp8f5lk3

FOR ALLE BEHOV: Frisør og spesialist Sara Støkke jobber med styling av en parykk. Apollo Hårsenter Hamar har et bredt utvalg av parykker og hårdeler. Her får du profesjonell veiledning og personlig tilpasning.

 

– Kjempeglade for donert hår

Hun forteller at både salonger og enkeltpersoner donerer hår til Apollo Hårsenter Hamar. Håret brukes til å lage parykker og hårdeler.

– Vi er kjempeglade for å få donert hår. Det er jo den beste kvaliteten du kan få.

Du finner hårsenteret i fjerde etasje i Torggata 32.

– Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig konsultasjon hvor vi sammen finner den beste løsningen for ditt behov.

B4hfmjtmmd

PROBLEMLØSERE: Daglig leder Anita Seljestad og de andre damene ved Apollo Hårsenter Hamar hjelper alle som ønsker mer hår, uansett hva som er årsaken til hårtapet. – Det er givende å se hvor glade folk blir når de endelig får hjelp, sier hun.

 

Artikkelen ble først publisert i Amedia