Gå rett til innhold

Håravfall har vi løsninger for!

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Lise Østlund er hårspesialist hos Apollo Hårsenter i Oslo. I snart 30 år har hun hjulpet mennesker med hårtap og hodebunnsproblemer.

Uansett årsak er det ofte en stor påkjenning å miste håret. Hår handler om personlig identitet. Når man mister håret mister man også en del av seg selv. Det er en viktig og givende jobb vi har, å gi kundene håret og selvbildet tilbake - Lise Østlund, hårspesialist hos Apollo Hårsenter.

- Det er mange grunner til hårtap. Den vanligste årsaken er genetisk, dvs. arvelig hårtap. Det mange ikke er klar over er at dette også rammer kvinner, ofte senere i livet enn menn. En annen stor kundegruppe hos oss er mennesker som har den autoimmune hudsykdommen Alopecia. Mange oppsøker også hårsenteret med hårtap grunnet stråleskader, brannskader eller i forbindelse med kreftbehandling.

- Uansett årsak er det ofte en stor påkjenning å miste håret. Hår handler om personlig identitet. Når man mister håret mister man også en del av seg selv. Det er en viktig og givende jobb vi har, å gi kundene håret og selvbildet tilbake.

Håravfall er en spesialist-oppgave

- Alle kundene våre er unike og krever derfor ulike løsninger som dekker deres behov og ønsker. Vi spesiallager hårsystemer til hver enkelt kunde. Slike løsninger kan ikke en vanlig frisør hjelpe deg med.

Ønsker velkommen til nye lokaler

Hårsenteret i hovedstaden har nylig flyttet fra Vika, hvor de hadde sitt hovedkvarter i hele 47 år. De nye lokalene ligger enda mer sentralt, i Akersgata 45, i Grensen. Her jobber 10 spesialister med løsninger på hårtap og hodebunnsproblemer. Lise Østlund ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen til de moderne nye lokalene i Oslo sentrum.