Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

– Hos oss er det viktig at du føler deg trygg

M16cavabuc (1) M16cavabuc (1) M16cavabuc (1)

Gjennom tre generasjoner har Kleppe Frisør på Gjøvik drevet med hårerstatning, parykker og hairextensions. I 2016 åpnet de Apollo Hårsenter Gjøvik.

– I 2016 hadde vi en leverandør som gikk inn i Apollo Hårsenter-kjeden, og da var det helt naturlig for oss å slå følge, sier Øystein Kleppe.

Det var hans bestefar som startet Kleppe Frisør i 1952. I dag holder de til i Glassverksgata 1 i sentrum.

– Vi har jobbet med hårdeler i denne salongen siden 60-tallet. Selv begynte jeg med hårdeler og parykker på 90-tallet, forteller Kleppe som startet som frisør i 1983.

5 2Si7kgeu

KUNNSKAPSRIK: Hårspesialist Øystein Kleppe driver Apollo Hårsenter Gjøvik. Gjennom tre generasjoner har Kleppe Frisør opparbeidet seg høy faglig kompetanse innen hårerstatning, parykker og hairextensions.

 

En skjermet avdeling

For et par år siden flyttet de hårsenteret ut av salongen og inn i nabolokalet.

– Vi mente det var mer praktisk å ha en egen avdeling for parykker og hårerstatning, samtidig som vi fikk mer plass i den andre salongen, sier han.

De har tre avskjermede kabinetter der du kan snakke fortrolig med en hårspesialist uten å bli forstyrret.

– Høy fagkunnskap om løsninger og produkter er viktig for at vi skal kunne gi kundene våre et så godt resultat som mulig. Gjennom kjeden har vi fått det enda mer proft med tanke på opplæring, rutiner og produkter.

Kgcyyfxr7f

Hør historien til noen av dem som har fått hjelp av spesialistene ved Apollo Hårsenter

 

Ulike årsaker til hårtap

Selv om det er normalt å miste hår blant både kvinner og menn, kan det være tøft for dem som opplever det.

– Hår er identitet. Når du plutselig mister det, kan det gå utover selvbilde og selvtillit. For noen kan det skape utrygghet og gjøre det vanskelig å fungere godt sosialt, sier Kleppe.

Arv, sykdom, kreftbehandling, brannskader og stress er alle vanlige grunner til hårtap. For noen kan det sitte langt inne å oppsøke hjelp.

– Hos oss er det viktig at du føler deg trygg og at du får lov til å styre hvor fort vi skal gå fram. Vi får tilbakemeldinger på at vi gir den tryggheten og at vi har løsninger som fungerer.

Cfbgi5d63d
Cdkkow7uvm
7Bado1zlw
Kq5nzl Xif
Ouzesk1hw2

SPESIALTILPASSET FRISYRE: Hos Apollo Hårsenter Gjøvik er det en selvfølge å fikse problemet uansett årsak. Her ser vi Agnete Drømmerud som jobber med styling av parykk og hairextensions og Tina Valler som finner riktig parykk og riktig hårfarge.

 

Trikologi

Apollo Hårsenter Gjøvik har ulike behandlinger avhengig av hvor stort hårtapet er og hva som er årsaken.

– Først tar vi en konsultasjon for å kartlegge situasjonen og finner hvilke løsninger som vil være riktig for deg.

Ofte ligger problemet med hårtap i selve hodebunnen, der flere årsaker kan ha negativ påvirkning på både hårveksten og hårkvaliteten.

Derfor kan trikologi-behandling fungere godt for deg med begynnende hårtap. En kombinasjon av behandlinger på hårsenteret, gode rutiner og produkter for hjemmebehandling samt regelmessig oppfølging, kan sikre et godt resultat.

– Vi ser at det gir god effekt hos mange. Hårtap og hodebunnsproblemer er ofte sammensatt. En grundig analyse er utgangspunktet for å finne det beste behandlingsprogrammet for hver kunde, også for dem som ikke kommer til oss på grunn av hårtap, men som har andre utfordringer med hodebunnen, forklarer Kleppe.

8M J77djcb

– Mange er fornøyde

Opplever du vedvarende, større hårtap, kan en hårdel være en god løsning. Det er en permanent hårerstatning designet til de områdene på hodet hvor håret er borte.

– Det er mange som bruker det i dag som er veldig fornøyde. Terskelen for å bruke hårerstatninger er heldigvis blitt lavere. I dag er det gode løsninger, enkelt å komme i kontakt med en hårspesialist og det er få begrensninger.

Hårsenteret har et stort utvalg av hårerstatninger; hårdeler og parykker.

– Vi driver også med hairextensions. Det handler ikke bare om hårforlengelse, men vel så mye om å gi volum og fylde, sier han.

 

Mister du hår? Les mer om mulige årsaker og løsninger 

Lagffxhzhz
Jmncbqdhbd
6Waf9nq5iu
Mn4gejjwnm
Cdkkow7uvm
Ouzesk1hw2

MOT HÅRAVFALL: Apollo Hårsenter har en egen trikologi-serie som består av virksomme produkter med naturlige ingredienser som stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen og kan begrense hårtap hos både kvinner og menn.

 

Viser forståelse

Han ser det som en stor fordel at de er en del av Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen løsninger på hårtap og hodebunnsproblemer.

– Her får du god informasjon om hvilke løsninger som finnes. Vi skal ikke pushe, men gi deg alternativer basert på økonomi, utseende og hva slags resultat du ønsker.

– Interiøret er avskjermet og vi har selvsagt taushetsplikt, avrunder Øystein Kleppe.

Y Bdp8uel7
N9190axitg
2Ardsurht6

Apollo Hårsenter Gjøvik har en innbydende og avskjermet salong.

 

Artikkelen ble først publisert i Amedia