Gå rett til innhold

Møt våre hårspesialister

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

I Apollo Hårsenter har vi mange dyktige hårspesialister. Her kan du bli bedre kjent med noen av dem. 

Møt Laura – spesialist på hårtap hos kvinner

Alle kvinner mister litt hår hver dag, men det er når hårtapet vedvarer og hemmer deg i hverdagen at du bør besøke Apollo Hårsenter. Våre erfarne hårspesialister hjelper deg med å finne løsninger som skjuler hårtapet og gir deg selvtilliten tilbake.

Møt Dag – spesialist på hårtap hos menn

Mange menn er bekymret over hårtapet sitt og lurer på hva som kan gjøres. Hårspesialist Dag har jobbet i Apollo Hårsenter i over 20 år. Han, eller hans andre erfarne kolleger, kan hjelpe deg med å finne en løsning som både ser og føles naturlig ut.

Møt Ann-Kristin – spesialist på hårtap hos barn og unge

Hårspesialist Ann-Kristin har jobbet i Apollo Hårsenter i 7 år, og brenner for å hjelpe barn og unge som opplever hårtap. Våre spesialisters oppgave er å finne gode løsninger som ser naturlige ut og som sitter godt på – selv under aktiv lek og hopping på trampoline.

Randi veileder deg som ønsker en løsning av donert hår

Apollo Hårsenter mottar mye flott hår som vi bruker til å lage parykker og hårdeler til de som av ulike grunner trenger mer hår. Våre erfarne spesialister hjelper med å finne en løsning for deg.

Møt Sara – spesialist på hair extensions

Ønsker du lengre, fyldigere hår? Sara er sertifisert hårspesialist ved Apollo Hårsenter og har jobbet med hair extensions i mer enn 10 år. Sammen med våre dyktige spesialister finner vi løsningen du drømmer om.

Møt Øystein – spesialist på begynnende hårtap

Er du i en tidlig fase av hårtap og lurer på hvordan det kan bremses? Hårspesialist Øystein har jobbet i Apollo Hårsenter i mer enn 18 år. Han, eller en av våre andre erfarne spesialister, kan hjelpe deg med å finne den riktige løsningen for dine behov.