Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Norges største hårdugnad!

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Vi vet hvor viktig flott hår kan være for selvbildet. Spesielt for deg som har mistet det. Derfor har vi startet Norges største hårdugnad. Målet er å engasjere flere til å donere hår, slik at vi kan tilby alle som ønsker det parykker og hårerstatninger laget av ekte, vakkert, ubehandlet hår.

Norges Største Hårdugnad (1)

BLI #HÅRDONOR er en landsdekkende opplysningskampanje i samarbeid med Norske frisør- og velværebedrifter. Målet er å engasjere flere til å donere hår, slik at vi kan tilby alle som ønsker det parykker og hårerstatninger laget av ekte, vakkert, ubehandlet hår. Og det norske folk har latt seg engasjere: Søk opp emneknaggen #hårdonor på Instagram, og se alt det flotte, ekte håret som er donert slik at vi kan lage naturtro hårløsninger i alle farger og teksturer.

Avklipt donorhår

Les mer om kampanjen og løsningene her. Eller bestill en uforpliktende konsultasjon for å høre om hvilke muligheter donorhår kan gi deg.