Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

– Veldig meningsfullt

Mxqlozbvdd Mxqlozbvdd Mxqlozbvdd

Da frisør Nina Karlsen ville prøve noe nytt, tok hun over Apollo Hårsenter i Bodø. – Jeg har ikke angret et eneste sekund, sier hun.

– Det er utrolig givende når jeg ser hvor mye jeg kan glede folk som virkelig trenger hjelp, innleder Nina Karlsen, spesialist på løsninger for hårtap og hodebunnsproblemer.

Hun forteller at det er temmelig normalt å ha utfordringer knyttet til hår og hodebunn.

– Det er ganske utbredt, gjerne mer enn folk flest tror. Jeg skjønte raskt at dette var en veldig meningsfull jobb.

 

Gadymu25gj

HÅRSPESIALIST: Nina Karlsen har jobbet som frisør i over 15 år. Nå stortrives hun som eneste ansatt i Apollo Hårsenter Bodø.

 

Naturlig å miste hår

Det er naturlig å miste litt hår hver dag, men mange mister mer enn forventet. Arv, sykdom, stress og kreftbehandling er alle vanlige årsaker til hårtap.

– Det er veldig individuelt hvordan det oppleves å miste håret. For noen er det tøft, og det er derfor de kommer for å få hjelp. De unge synes ofte det er aller verst.

Da er det viktig for henne å forstå hva kunden går gjennom.

– Det innebærer å være en rolig person som møter dem der de er. Her sitter du i avskjermede rom og kan snakke fortrolig uten at noen forstyrrer. Vi bruker god tid slik at vi får pratet ordentlig sammen, sier Karlsen.

Ckndvqgewt

Brems hårtapet

Hun tilbyr ulike behandlinger avhengig av hvor stort hårtapet er og hva som er årsaken. Noen mister mer hår enn andre.

Apollo Hårsenter Bodø skreddersyr løsninger som dekker alt fra en liten hårløs flekk, til hele hodet.

– Opplever du begynnende hårtap og er tidlig ute, kan vi hjelpe til med å bremse hårtapet med trikologi og hodebunnsbehandling. Det vil rense bort hindringer og stimulere til hårvekst, forklarer hun.

Det tas også en analyse av hodebunnen for å finne rett behandling, riktige produkter og opplegg du skal følge i hverdagen.

– Det handler blant annet om å få i gang blodsirkulasjonen slik at håret kan vokse tilbake både sterkere og bedre, sier Karlsen.

Les mer om trikologi

Jngre536tw
W39avj9aab

TRIKOLOGI: Trikologi-behandling kan fungere godt for deg med begynnende hårtap. Det innebærer at du får regelmessig oppfølging og behandling på hårsenteret, samtidig som du bruker produkter for hjemmebehandling.

 

Få “nytt” hår

For dem som sliter med et vedvarende, større hårtap, vil en hårdel være den beste løsningen. Det er en permanent hårerstatning designet til de områdene på hodet hvor håret er helt eller delvis borte.

– Da tar vi først en konsultasjon der vi ser på noen modeller og kommer fram til rett farge og frisyre. Deretter tar vi mål og en avstøpning av hvor hårdelen skal være, slik at du får rett passform og størrelse.

Når alle detaljer er avklart, bestilles hårdelen som spesiallages til deg.

– Når den kommer, setter vi opp en time for å klippe til og integrere hårdelen med ditt eget hår, sier Karlsen.

– I dag er det veldig mange gode løsninger på markedet – og våre kunder stortrives med sitt nye “hår”.

4 W3qqgune
Nkafd3fyzd

EKSPERT: Apollo Hårsenter har et stort utvalg av hårdeler, parykker og hairextensions. Nina Karlsen vil hjelpe deg med å finne den løsningen som passer deg og din situasjon best.

 

Parykker

Hårsenteret har også et stort utvalg av parykker.

– Vi har gjerne den rette parykken inne, hvis ikke bestiller vi. Det går ganske fort.

Hårsenteret mottar mye flott hår som brukes til å lage parykker og hårdeler.

– Folk er flinke til å donere hår, og det blir lagt merke til. Det er blitt en positiv trend. For mange barn og unge med hårtap har donorhåret gjort livet lettere.

Apollo Hårsenter Bodø finner du midt i sentrum – i Dronningens gate 30.

– Alle som sliter med hårtap og hodebunnsproblemer er hjertelig velkommen, avrunder Nina Karlsen.

1F2nqnoypu

Artikkelen ble først publisert i Amedia.