Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer
Parykken Supplex fra Apollo Hårsenter
5
6 14R
6 24R
613
102 22R

Supplex

Tilgjengelige farger
Lys

Lys

Medium

Medium

Mørk

Mørk

Rødt

Rødt

Tilgjengelige lengder
Halvlangt
Tilgjengelige hårtyper
Ekte
Tilgjengelige størrelser
Small Medium
Bruker
Kvinne

SUPPLEX er laget av ekte hår og hvert hårstrå er knyttet for hånd, slik at du kan børste og style håret i den retningen som er naturlig for deg. Parykken er designet for deg som har totalt håravfall da bunnen er laget av et tynt hudlignende materiale og følger hodeformen din. Topp-partiet har et antisklimateriale som kleber seg til hodet og gjør at parykken sitter godt. I kronepartiet og i bakhodet er det et tynt nett som lar huden lyse gjennom for et naturlig utseende. Rundt kanten og fra tinning til tinning kan man bruke tape eller lim for ekstra sikkerhet.
Når du har valgt størrelse og farge, vil parykken måtte justeres, eventuelt festes, og klippes til av en spesialist for at den skal passe deg personlig og gi deg den frisyren du ønsker.  

Parykken finnes i 2 størrelser:
S: 51-52cm i omkrets
M: 53-54cm i omkrets

Begge størrelsene kan fås i flere farger, deriblant:
Mørk: 3 og 5
Rød: 33/130
Medium: 6/14R og 6/24R
Lys: 102/22R, 613 og 246R
Flere farger finnes for bestilling. Be din hårspesialist om hjelp til å finne den perfekte fargen og størrelsen for deg.

For at parykken skal holde seg fin lengst mulig, er det viktig at du tar godt vare på den. Følg instruksjonene du får når du kjøper parykken og bruk kun de produktene som hårspesialisten anbefaler.

STELL OG VEDLIKEHOLD AV PARYKKER MED EKTE HÅR

For at du skal bli 100% fornøyd med parykken, anbefaler vi at du følger noen enkle tips. Vi anbefaler på det sterkeste at du har 2 parykker eller 1 parykk og 1 hodeplagg, for å bytte litt på. Langt hår er mer utsatt enn kort hår og trenger derfor mer pleie. Levetiden avhenger av livsstil, omgivelser og hvordan du tar vare på håret. En parykk som brukes hver dag kan miste spensten og glansen raskere enn en som brukes en gang i blant.

Sov aldri med parykk - dersom du må sove med håret, bruk silkeputevar. La parykken hvile eller lufttørke på et egnet stativ natten over. Vi anbefaler at du vasker håret så lite som mulig, evt. en til to ganger i uken dersom du svetter mye. Pass på at du ikke bruker for varmt vann. Når du børster håret, er det lurt å bruke antistatisk børste.

Be alltid en parykkspesialist, ikke en vanlig frisør, vurdere mulighetene til å ta permanent, antipermanent, farge eller bleke håret. Selv om parykken er laget av ekte hår, kan parykkhåret oppføre seg annerledes enn eget hår.
Dersom håret mister fargen, krøllen eller fasongen, kan du gjerne bestille en servicetime der du kjøpte parykken slik at din parykkspesialist kan behandle og frisere håret fra tid til annen.

SLIK VASKER DU PARYKKEN

 • Børst håret.
 • Fyll lunkent vann (badetemperatur) i en passende balje. Tilsett sjampo.
 • Fordel sjampo og vann over hele håret og få sjampoen til å skumme godt. Ikke vri eller skrubb parykken.
 • Skyll og gjenta sjamponeringen hvis nødvendig.
 • Påfør balsam over hele håret og gre forsiktig med en kam med brede tenner, start ved spissene og jobb deg forsiktig oppover, la balsamen virke i 5 minutter. Pass på at du ikke får balsam i bunnen da dette kan løsne hårknutene.
 • Skift vann i baljen og skyll godt med rent vann.
 • Legg håret på et tørt håndkle og klem vannet ut.
 • La håret lufttørke eller bruk føner/hårtørrer (på middels varme).
 • For å krølle håret kan du bruke varmruller eller krølltang.
 • For å fjerne eventuelle merker etter varmrullene kan du føne håret fra bunnen og ut til spissene.
 • Hvis du ønsker kan du spraye på litt Leave-in Condtioner.

SLIK SETTER DU PÅ PARYKKEN DIN

1) Hvis du har hår, sett opp håret så flatt som mulig med små spennelus.

2) Hold parykken vrengt, med innsiden ut, i den ene hånden og sett fronten på parykken mot pannen din og rull den på plass bakover mot nakken. Juster tinningene og nakken på plass.

3) For at parykken skal sitte perfekt plassert, legger du hårfeste på parykken så nærme ditt eget hårfeste som mulig. Har du ikke hårfeste eller noen annen form for guideline, kan du telle 4 fingre mellom øyenbrynene og toppen av pannen.