Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Fornøyde kunder betyr alt for oss!

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Laura og Linda er to av spesialistene på hårtapsløsninger hos Apollo Hårsenter i Sandnes. De er veldig glade i kundene sine og fremhever den personlige konsultasjonen som spesielt viktig for en god kundeopplevelse.

- Det er ingen standardløsning de skal få tredd nedover hodet, bokstavelig talt. Dette er løsninger som er tilpasset dem og som gjenspeiler deres personlighet, og de skal kunne se ut som de vil, forteller Laura ved Apollo Hårsenter Sandnes.

Godt håndverk gir fornøyde kunder

Etter mange år i faget er daglig leder Laura blitt ekstremt observant og opptatt av hvordan folk rundt henne ser ut på håret. Og for henne er det faglige håndverket viktig.
– Jeg ser på alle hårfester, alle bakhoder. Jeg er veldig opptatt av om noe virker unaturlig eller om man kan se at det er hårdel eller parykk. Legger jeg merke til en dårlig hårløsning blir jeg trist, for man skal kunne gå ut uten at det er synlig.

For Laura er det viktigste å få folk inn til en personlig konsultasjon og å bli kjent med dem. Man kan ikke bedømme hva kundene trenger over telefonen.
– Det er viktig å fortelle at de vil få individuell behandling. Alle er forskjellige, og det er vår jobb å finne den beste løsningen til hver enkelt. Det er ingen standardløsning de skal få tredd nedover hodet, bokstavelig talt. Dette er løsninger tilpasset dem og som gjenspeiler deres personlighet, og de skal kunne se ut som de vil.

Nært forhold til kundene

– Vi blir veldig godt kjent med kundene, skyter Linda inn, og begge er enige om at de kommer usedvanlig nært på og blir glade i kundene sine.
– Man ville aldri fått et så nært kundeforhold i en vanlig salong. Vi snakker med dem ofte og har en veldig god kjemi. Det er viktig for kundene å føle at du er en de kan stole på og som er der for dem.
Med all sin kunnskap er ikke hårtap noe de selv er redde for, bekrefter de to ekspertene smilende:
– Hvis vi fikk kreft og visste at vi kom til å bli friske igjen, så er ikke det å miste håret noe vi ville tenkt på. Vi har allerede sett oss ut hvilke parykker vi skal ha!