Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Når capsen alltid må være på!

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Skalkeskjul eller rett og slett «skalleskjul»? Er du en av de som ikke er fortrolig med å ha måne eller høye viker i ung alder? Da kan våre spesialutdannede frisører tilby deg en varig løsning hvor ekte hår integreres i ditt eget. Du får sveisen du ønsker deg – og viktigst av alt; du kan fremdeles trene, stupe og leve som du vil. 

En ung mann med caps ser ut over lansdskapet

Capsen har alltid vært det siste jeg tar av meg. Om vinteren har jeg brukt lue døgnet rundt. Det slipper jeg nå, forteller Julian.

For mange menn blir capsen en nødvendig del av hverdagen. De føler seg «nakne» uten. Det handler selvsagt om image, men det handler også om selvfølelse. En følelse som ofte blir svekket når vikene blir høyere og hårtapet gjør seg gjeldende – spesielt dersom håravfallet inntrer i ung alder.

En ung mann med hårdel fra Apollo Hårsenter snakker i mobiltelefonen

Skjuler hårtap med caps

Det er imidlertid ikke alle settinger som sømmer seg med caps på hodet. Julaften, bryllup, konfirmasjoner, 17. mai … Slike sosiale begivenheter kan oppleves belastende for mange menn som vanligvis skjuler et begynnende hårtap under en caps. Over hele landet møter våre spesialutdannede frisører unge, dels fortvilte menn som har «prøvd alt» uten suksess. Avhengig av hvor fremtredende hårtapet ditt er, vil de kunne foreslå løsninger som kan gi deg selvtilliten tilbake.  

Les om hvordan Julians hårdel gjør at han ikke tenker på håret hele tiden, og endelig har kastet capsen.