Gå rett til innhold

Historie

Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår

- Endelig kan jeg gå uten caps!

Julian har hatt tynt hår siden han var liten. – Det har plaget meg helt siden barneskolen. Jeg likte ikke at folk tullet med håret mitt. Jeg har en far med tynt hår og var redd fordi jeg tenkte at jeg også kom til å miste håret.

Håret til Julian ble stadig tynnere. Det å miste håret gikk hardt ut over selvtilliten hans, ofte hadde han ikke lyst til å gå ut.

– Jeg ville ikke snakke med familie og venner om håravfallet, men det var trist og gikk veldig hardt innpå meg.

Gruet seg til dager han måtte droppe capsen

- I alle år har jeg følt at jeg hele tiden må passe på, ha kontroll og at ingen er bak meg. Jeg har blant annet alltid gruet meg til dager som 17. mai og nyttårsaften, ettersom jeg da gjerne må pynte meg og legge bort capsen. Uten den følte jeg meg helt blottlagt. Det var trist å se meg selv i speilet. Lenge brukte jeg et slags pulver i håret og hodebunnen, men ble rett og slett deprimert av å holde på med det.

Julian lever nå et aktivt hverdagsliv.

– Skating er en viktig hobby. Jeg skater så mye som mulig, og har med brettet overalt og bruker det for å komme meg fra A til B. Om sommeren står jeg mye på wakeboard, i tillegg er jeg mye ute med båt og bader. Capsen har alltid vært det siste jeg tar av meg. Og om vinteren har jeg brukt lue døgnet rundt. Det slipper jeg nå!

Julian

Jeg ville ikke snakke med familie og venner om håravfallet, men det var trist og gikk veldig hardt innpå meg.

Løsningen ble hårerstatning

Det var en bekjent som tipset Julian om hårerstatninger fra Apollo Hårsenter. Han møtte opp til en personlig konsultasjon og følte at det gikk veldig bra. I dag har han endelig fått håret og sveisen han ønsket seg.

 – Det jeg nå ser i speilet er en kar med masse hår! Det føltes litt rart i starten, for det ser ut som det er mitt eget hår. Utfra det jeg kan huske har jeg faktisk aldri hatt så mye hår.

Julian er veldig fornøyd med hårsystemet han har fått hos Apollo Hårsenter i Oslo. Det nye håret ser og føles helt ekte ut, og kan enkelt styles i ulike frisyrer.

– Dette håret kan jeg mikse, trikse og forme akkurat sånn jeg liker det.

Julian med spesialdesignet hårerstatning fra Apollo Hårsenter
Julian har fått en kul sveis med hårdel fra Apollo hårsenter