Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Spesialisten svarer på spørsmål om hårtap

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Vi får ofte henvendelser fra kvinner og menn som har spørsmål knyttet til det å miste håret. Nedenfor svarer vår spesialist Lise Østlund på to av de spørsmålene vi ofte får.

Hårspesialist Lise Østlund har jobbet i Apollo Hårsenter Oslo i 25 år, og har støtt på utallige hår- og hodebunnsproblemer. Hun har lang erfaring med å lage unike løsninger tilpasset våre kunders utfordringer. 

Spesialisten Svarer På Spørsmål Om Hårtap Lise

Spørsmål:

Jeg sliter med tynt hår og har brukt extensions for å kompensere for dette. Har Apollo Hårsenter bedre løsninger for dette problemet?

Spesialisten svarer: 

Det kommer an på hvor tynt håret er og hvor på hodet håret er tynt. Tradisjonelle extensions er best egnet til å gi håret fylde rundt og nederst, hvor skjøtene skjules av overhåret.

Apollo Hårsenter har de beste løsninger også når det trengs mer hår på toppen. Vi spesialbestiller hårsystem for den enkelte, slik at du får farge, lengde og struktur som ditt eget hår.

Vær også være oppmerksom på at enkelte extensionmetoder sliter mye på eksisterende hår. Vi har flere ulike festemetoder som gir minimal slitasje.

En blond kvinne får håret frisert hos Apollo Hårsenter

Spørsmål:

Jeg har alopecia areata, flekkvis håravfall, og har skjult flekkene med hårbånd, hestehale og lignende, men det begynner å bli vanskelig.

Har dere i Apollo Hårsenter løsninger som kan gi meg en normal hverdag? Slik det er nå påvirker det både jobb og sosialt liv.

Spesialisten svarer

Vi har unike løsninger for flekkvis håravfall. Alopecia areata kan være veldig uforutsigbar siden det er vanlig at flekkene kommer og går og på ulike steder.

Den beste løsningen er å sette på små hårerstatninger der flekkene er. Du får din hårfarge, lengde og struktur spesialbestilt til deg.

Håret blir så festet permanent til hodebunnen. Du kan dusje, bade og være ute i vær og vind uten å bekymre deg for håret.