Apollo Hårsenter Oslo

Apollo Hårsenter Oslo

Din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer i Oslo

Apollo Hårsenter Oslo er en del av Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hår- og hodebunnsproblemer. Vi tilbyr spesiallagde hårerstatninger og individuelt tilpassede parykker til kvinner og menn i alle aldre med ulike typer hårtap. I over 30 år har vi hjulpet kvinner, menn, barn og ungdom med tynt hår og alle andre former for hårtap – uansett årsak. Vårt team består av 10 hårspesialister som gjennom årene har vunnet flere utmerkelser for sitt faglige arbeid.

Vår lange erfaring i møte med mennesker med hårtap har lært oss mye. Å miste håret er en vanskelig opplevelse for de aller fleste. Vi vet at det viktigste er at du føler deg vel, så vår jobb er å sørge for at du igjen blir fin på håret. Hos oss får du et komplett tilbud av spesialdesignede hårdeler, godt tilpassede parykker, hodebunnsanalyse og -behandling. Sammen finner vi ut hva som er best for deg.

Vi har et bredt og variert utvalg av parykker og hodeplagg. Har du behov for parykk som følge av kreftbehandling eller annen sykdom, dekker NAV deler av utgiftene dine. For å motta stønad trenger du legeerklæring. Vi tilfredsstiller NAV sine krav og har dermed anledning til å forskuttere stønadsbeløpet. Er du usikker på hvordan du skal gå frem er det bare å kontakte oss så hjelper vi deg.

NYHET!
Nå har vi startet med Balmain Extension. Dette passer perfekt om du trenger litt mer fylde eller volum i ditt eget hår. Ta kontakt med Marit Helene for en uforpliktende samtale.

Vi fører nå FRØYA makeup, en serien spesielt utviklet for nordisk hud. Flotte farger og gode pigmenter, passer for alle aldre. Kom gjerne innom oss for en titt og ta en prat med vår makeup-artist Sandra.

Du finner inngangen i Grensen mellom Kaffebrenneriet og Plantasjen. Ring på og døren åpnes automatisk, du finner oss i 4 etasje.

Kommer du med t-banen er det lurt å velge utgangen skiltet "Grensen" som kommer opp rett vis a vis inngangen vår. Det er ca 7 minutter å gå fra Nasjonalteatret eller Oslo Sentralstasjon.

Kommer du med bil er det enklest å parkere i Sentrum Parkeringshus, som ligger langs Ring 1. Følg først skilting til Ring 1, deretter skilt til Sentrum P-hus.

Du kommer ut fra P-huset rett ved Oslo Tinghus, derfra er det kun 3 minutters gange – følg trikkeskinnene!

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende vurdering av ditt hårtap eller hodebunnsproblem. Vi ønsker deg velkommen til oss i Akersgata 45 i Oslo. 

Vi gleder oss til å se deg i våre nye flotte lokaler!

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.


APOLLO HÅRSENTER

Akersgata 45, 0158 Oslo.
Inngang fra Grensen

Tlf: 22 83 00 13
E-post: oslo@apollohair.no


Mandag 08:00-16:30
Tirsdag 08:00-16:30
Onsdag 08:00-18:30
Torsdag 08:00-18:30
Fredag 08:00-16:30
Lørdag - Stengt


Lokale historier

- Jeg har blitt tyve år yngre

Frisøren Terje begynte å miste håret i tyveårene. Nå har han fått satt på hårdel hos Apollo Hårsenter Oslo, og gleder seg over å kunne style håret slik han selv ønsker.

» Les mer

Erika: - Jag lever fritt

Erika är både student och småbarnsmamma. Erika lever livet hon själv vill leva trots att hon började tappa håret i mycket ung ålder.

» Les mer

- Det er viktig å føle seg bra!

Nå har han friheten til å leke med ulike frisyrer.

» Les mer

- Endelig kan jeg gå uten caps

Julian har hatt tynt hår siden han var liten. – Det har plaget meg helt siden barneskolen. Jeg likte ikke at folk tullet med håret mitt. Jeg har en far med tynt hår og var redd fordi jeg tenkte at jeg også kom til å miste håret.

» Les mer

- Livet stopper ikke opp!

Som 16 åring opplevde Julia Viita å våkne en morgen med et hårløst område på hodet. Hudspesialisten mente at det ikke lå noen sykdom til grunn for hårtapet, men at hun nok hadde opplevd noe traumatisk for en tid siden.

» Les mer

- Man bryr seg jo om hva andre synes

Jeanette har hatt hudsykdommen Alopecia hele livet, og har dermed aldri vært vant til å ha mye hår. Men hun drømte likevel om tykt hår.

» Les mer

- Føler meg penere

Ann Kristin har alltid hatt lite hår, men i 30-årsalderen var hun ikke fornøyd. Tre graviditeter påvirket hårveksten, og da Ann Kristin i tillegg fikk diagnosen cøliaki, sluttet håret helt å vokse.

» Les mer

- Jeg føler meg mer vel

Det var i tenårene at den tidligere regnskapsføreren begynte å bli tynn i håret. I begynnelsen var hårtapet lite, men det skulle forverre seg med årene.

» Les mer

- Klassekameratene synes jeg er fin med langt hår

Andrea var bare åtte år da hun fikk konstatert hjernesvulst og måtte gjennomgå kreftbehandling. Hun er heldigvis frisk i dag, men strålingen førte til at hårsekkene hennes ble permanent ødelagt. 

» Les mer

– Det frister jo å være avant-garde og prøve noe helt annerledes

Thea ble stresset av å bli tynnere i håret, men den kreative jenta har innsett at det finnes interessante og kreative løsninger på vanskelige problemer.

» Les mer

Håravfall har vi løsninger for!

Lise Østlund er hårspesialist hos Apollo Hårsenter i Oslo. I snart 30 år har hun hjulpet mennesker med hårtap og hodebunnsproblemer.

» Les mer


Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.