Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Apollo Hårsenter Oslo

Akersgata 45
Inngang fra Grensen
0158 Oslo

Mandag 08:00-16:30
Tirsdag 08:00-16:30
Onsdag 08:00-16:30
Torsdag 08:00-16:30
Fredag 08:00-16:30
Lørdag Stengt

Din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer i Oslo

Apollo Hårsenter Oslo er en del av Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hår- og hodebunnsproblemer. Vi tilbyr spesiallagde hårerstatninger og individuelt tilpassede parykker til kvinner og menn i alle aldre med ulike typer hårtap. I over 30 år har vi hjulpet kvinner, menn, barn og ungdom med tynt hår og alle andre former for hårtap – uansett årsak. Vårt team består av 10 hårspesialister som gjennom årene har vunnet flere utmerkelser for sitt faglige arbeid.

– Vi føler vi gjør en viktig jobb

I over 30 år har Apollo Hårsenter Oslo hjulpet kvinner, menn, barn og ungdom med tynt hår og andre former for hårtap. Her finner du et komplett tilbud av spesialdesignede hårdeler og godt tilpassede parykker.

Les mer

Vår lange erfaring i møte med mennesker med hårtap har lært oss mye. Å miste håret er en vanskelig opplevelse for de aller fleste. Vi vet at det viktigste er at du føler deg vel, så vår jobb er å sørge for at du igjen blir fin på håret. Hos oss får du et komplett tilbud av spesialdesignede hårdeler, godt tilpassede parykker, hodebunnsanalyse og -behandling. Sammen finner vi ut hva som er best for deg.

Vi har et bredt og variert utvalg av parykker og hodeplagg. Har du behov for parykk som følge av kreftbehandling eller annen sykdom, dekker NAV deler av utgiftene dine. For å motta stønad trenger du legeerklæring. Vi tilfredsstiller NAV sine krav og har dermed anledning til å forskuttere stønadsbeløpet. Er du usikker på hvordan du skal gå frem er det bare å kontakte oss så hjelper vi deg.

Skjermbilde 2024 06 13 Kl. 13.46.53

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende vurdering av ditt hårtap eller hodebunnsproblem. Vi ønsker deg velkommen til oss i Akersgata 45 i Oslo sentrum. 
Du finner inngangen i Grensen ved siden av Kaffebrenneriet. Ring på og døren åpnes automatisk, du finner oss i 4 etasje.

Kommer du med t-banen er det lurt å velge utgangen skiltet "Grensen" som kommer opp rett vis a vis inngangen vår. Det er ca 7 minutter å gå fra Nasjonalteatret eller Oslo Sentralstasjon.

Kommer du med bil er det enklest å parkere i Sentrum Parkeringshus, som ligger langs Ring 1. Følg først skilting til Ring 1, deretter skilt til Sentrum P-hus.

Du kommer ut fra P-huset rett ved Oslo Tinghus, derfra er det kun 3 minutters gange – følg trikkeskinnene!


Vi gleder oss til å se deg!

 

NYHET: Permanent make-up av bryn

Powder brows, eller «Ombre bryn» som det også kalles, er en av de nyeste tatoveringsteknikkene som utføres med maskin.
Få et mykt og lett sminket resultat. Farge og fasong tilpasses deg og ditt ansikt.

Powder brows er noe for deg som:
• ønsker definerte, fyldigere bryn
• mangler hele eller deler av brynet
• ønsker naturlige bryn som rammer inn og «løfter øynene»
• har gammel, permanent make-up som trenger etterfylling
• ønsker perfekte bryn, uten sminke!

Hvorfor velge Powder brows istedenfor microblading:
• Powder brows fører i utgangspunktet ikke til blødning og arrdannelser, slik som ofte kan skje ved Microblading.
• Powder brows er en mer skånsom teknikk som passer for alle hudtyper, mens Microblading ikke passer for de med fet, oljete eller sensitiv hud.

Rett etter behandling vil fargen være 50% sterkere enn det endelige resultatet. Etter 6-8 uker kommer man tilbake for refill, først da regner man behandlingen som fullført.
Holdbarheten varierer, men 1,5 - 2 år er vanlig.

Ta kontakt med Sandra for time.

Ombre bryn Oslo

Illustrasjon av telefonAll behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning.

Lokale historier