Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

– Vi føler vi gjør en viktig jobb

G Bbizabd G Bbizabd G Bbizabd

I over 30 år har Apollo Hårsenter Oslo hjulpet kvinner, menn, barn og ungdom med tynt hår og andre former for hårtap. Her finner du et komplett tilbud av spesialdesignede hårdeler og godt tilpassede parykker.

 

– Håravfall kan være veldig tøft for mange å oppleve. Det er ingen som synes det er gøy å miste håret, sier Lise Østlund.

Hun er en av elleve hårspesialister hos Apollo Hårsenter Oslo. De har vunnet flere utmerkelser for sitt faglige arbeid.

 

Skjermbilde 2024 06 13 Kl. 13.45.15

GJØR EN FORSKJELL: Apollo Hårsenter Oslo har elleve fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen løsninger for hår- og hodebunnsproblemer. – Uansett årsak, legger vi vekt på at du skal føle deg trygg og velkommen, sier hårspesialist Lise Østlund.

 

Har god trening

Det er normalt å miste hår blant både kvinner og menn, men noen mister mer enn andre, og vil ha hjelp til å finne en løsning.

Østlund har snakket med veldig mange mennesker som er fortvilet på grunn av hårtap.

– Håret er en viktig del av identiteten vår. Derfor er det viktig at vi er empatiske, møter dem der de er og viser at vi forstår problemet. Heldigvis har vi god trening i å prate med mennesker i den situasjonen.

– Det er ulike grunner til hårtap, og folk takler det forskjellig, fortsetter hun.

Skjermbilde 2024 06 13 Kl. 13.46.53

EKTE FAGFOLK: Hårspesialistene i Apollo Hårsenter Oslo har vunnet flere utmerkelser. Fra venstre: Ida Edland, Marit Helene Kvist, Eva Sørhus, Lise Østlund, Mette Melbestad, Ingvill Morstøl Galborgen, Sandra Vaicekauskaite, Karin Løvoll Granell, Janne Halvorsrød Østberg og Dag Ringsbu.

 

– Finnes ikke dumme spørsmål

– Hårtap er først og fremst genetisk, spesielt for menn. For kvinner også, selv om det kan komme noe senere. Det kan også skyldes bakenforliggende ting som sykdom, kreftbehandling, lavt stoffskifte, diabetes og medisiner som bidrar til hårtap.

Opplever du å miste håret flekkvis, kan det hende det er alopecia. Hårsykdommen rammer både kvinner og menn, og hos de fleste varer hårtapet i en periode før håret vokser tilbake.

Alopecia kommer i ulike varianter.

– Uansett årsak, legger vi vekt på at du skal føle deg trygg og velkommen, og at det ikke finnes noen dumme spørsmål, understreker Østlund.

Waaucqgyl
G Bbizabd

HÅRFIN: Apollo Hårsenter Oslo har lang erfaring med å møte og behandle mennesker med hårtap. Her ser vi Ida Edland og Karin Løvoll Granell i full vigør.

 

Kan bremse hårtapet

Hos Apollo Hårsenter utfører de en grundig analyse av hår og hodebunn med et mikrokamera, slik at de kan vurdere hvilket behandlingsprogram som passer best for deg hvis du har begynnende hårtap.

– Vi har trikologi-produkter som kan være med å bremse utviklingen av hårtap. Om det er genetisk, vil du nok miste håret før eller siden, men for mange er det til god hjelp å bremse det i noen år.

Kuren innebærer regelmessig oppfølging, samtidig som du benytter produkter hjemme. Behandlingen vil også gi deg en sunnere hodebunn.

– Det er nøye utvalgte produkter som øker blodsirkulasjonen i hodebunnen og stimulerer til hårvekst, sier Østlund.

Dvheq3t3bt
Flurzrko J

Permanent hårerstatning

Dersom du opplever større, vedvarende hårtap, kan en hårdel være en god løsning. Det er en permanent hårerstatning designet til de områdene på hodet hvor håret er helt eller delvis borte.

– På menn barberer vi ofte ned håret og limer hårdelen på hodebunnen. Kvinner har gjerne et mer diffust hårtap, og da bruker vi andre festemetoder som gjør at vi ikke behøver å fjerne noe av håret de har fra før, forklarer hårspesialisten.

Hårsenteret spesialbestiller både hårdeler og parykker til hver enkelt kunde – helt ned til minste detalj.

– Mange er redde for hva andre skal si når de plutselig har fått mer hår. De fleste får en god opplevelse med positive tilbakemeldinger om at de er blitt fine på håret.

Skjermbilde 2024 06 13 Kl. 14.01.16

Avskjermede rom

Apollo Hårsenter Oslo har tolv avskjermede rom der du kan sitte alene med spesialisten uten å bli forstyrret.

– Jeg møter mange fortvilte mennesker som synes det er trygt og godt å komme hit. Da setter vi oss ned i ro og mak, kartlegger problemet og kommer frem til en god løsning for akkurat deg.

Valgmulighetene er mange.

– Vi føler vi gjør en viktig jobb og at vi gjør en forskjell for folk. Vi har kunder som har gått her i over 30 år og er veldig fornøyde, sier Lise Østlund.

 

Mister du hår? Les mer om mulige årsaker og løsninger

 

Powder Brows

Fordi flere av hårsenterets kunder også har manglende bryn, er de stolte av å kunne tilby tatoveringsteknikken Powder Brows.

Sandra Vaicekauskaite har gått flere ulike kurs for å spesialisere seg på de ulike teknikkene.

Dqvskv9oo1

NYHET: Apollo Hårsenter Oslo tilbyr Powder brows, også kjent som «Ombre bryn», en ny tatoveringsteknikk som utføres med maskin. Her er det Sandra Vaicekauskaite som lager permanente bryn på en kunde.

 

Finn ut mer om Apollo Hårsenter Oslo

 

Denne artikkelen ble først publisert i Amedia