Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Apollo Hårsenter Bergen avd. sentrum

Kong Oscarsgt. 45
Inngang B/C i Tverrgaten, 2. etg.
5017 Bergen

Mandag 09:00 - 16:30
Tirsdag 09:00 - 16:30
Onsdag 09:00 - 16:30
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 16:30
Lørdag Stengt

Apollo Hårsenter Bergen avd. sentrum er din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer

Apollo Hårsenter Bergen avd. sentrum, også kjent som Tops Apollo Senter, har vært drevet av daglig leder og hårspesialist Tor Verner Meyer siden 1992. Vårt team skreddersyr hårløsninger for deg som sliter med hårtap. Vi er en del av Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hårtap og hodebunnsproblemer. I flere tiår har vi hjulpet kvinner, menn, barn og ungdom med tynt hår og alle andre former for hårtap og hodebunnsproblemer – uansett årsak.

– Både kvinner og menn blir tynne i håret, men det finnes løsninger

I flere tiår har Tops Apollo Senter hjulpet mennesker med tynt hår og andre former for hårtap. Hit kommer både barn, ungdom, kvinner og menn.

Les mer

Vi har mange ulike løsninger tilpasset dine individuelle ønsker og behov. Vårt store utvalg av parykker dekker de fleste behov for større hårerstatninger, men du kan også få spesiallagede hårdeler som vil passe perfekt til din personlighet og hodebunn. Med et mikrokamera som forstørrer hodebunnen opptil 200 ganger kan vi gå i dybden for en fullstendig hodebunnsanalyse. Etter en slik analyse tilrettelegges et eget behandlingsprogram med Trikologi System for å stimulere din hårvekst.

Vi står alltid klare til å ta imot deg i Kong Oscars gate 45, enten du er ny eller eksisterende kunde. Hos oss vil du møte dedikerte, profesjonelle og motebevisste hårspesialister som forstår din situasjon. Vi vet hva som kan gjøres og hvilke løsninger som skal til får å møte dine ønsker og behov.

En kunde styles hos Apollo Hårsenter Bergen

Illustrasjon av telefonAll behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning.