Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Lite hår? Vi kan gi deg selvtilliten tilbake

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Som spesialist i Apollo Hårsenter får jeg svært høy faglig og frisørteknisk utvikling, samtidig som jeg opplever det som svært givende å kunne hjelpe mennesker til økt velvære og livskvalitet. Vi får være med på å gi folk selvtilliten tilbake, det er fantastisk!

Anita Seljestad er utdannet damefrisør og har spesialisert seg innen hårtap og hårerstatning gjennom tyve år. Hun gikk i lære hos Apollo Hårsenter i Haugesund, tidlig på nittitallet. Så førte kjærligheten henne til Hedmark, hvor hun fant drømmejobben i Apollo Hårsenter på Hamar.

Stort mangfold i kundekretsen

Anita forteller at gjennomsnittsalderen for hennes kunder er rundt femti, men den yngste kunden er femten og den eldste er nittito. Hun ser en tendens til at stadig flere yngre menn oppsøker hårsenteret. -Det er jo en generell trend, det å ha mye hår og skjegg. Det er ikke like lett å barbere bort alt, slik mange gjorde tidligere. Stadig flere får øynene opp for mulighetene som finnes innen spesialtilpassede hårerstatninger.

I overgangsalderen øker testosteronnivået hos en del kvinner. For noen medfører dette hårtap, gjerne på toppen av hodet. Når de kommer til oss på hårsenteret har mange av dem vært plaget lenge og gått gjennom en lang prosess. De har gjort mye research og tatt et veldig gjennomtenkt valg. Når avgjørelsen endelig er tatt sier folk: Hvorfor gjorde jeg ikke dette før? -Jeg har aldri møtt noen som har angret på at de har fått mer hår.

Skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde

De som kommer til oss har som regel vært gjennom en prosess og tenkt på dette en stund. Ved første besøk er det viktig med en god samtale, hvor kundens spørsmål blir besvart og vi forstår deres ønsker og behov. Ut i fra dette går vi videre og tar mål og velger farger. Hårdelene, som ofte består av både ekte- og fiberhår, blir spesiallaget for hånd til hver enkelt kunde. Når de er ferdig produsert, skaper Anita et naturlig og vakkert resultat for kunden.

Til kunder som har kreft eller alopecia totalis får vi laget vakre parykker. Mange finner stor glede i å endelig kunne få det lange tykke håret de alltid har drømt om, mens andre vil ha en parykk som er mest mulig lik det håret de har mistet. Vi har også flotte ferdige parykker vi kan tilpasse for dem som kanskje bare har behov for den i en kortere periode mens de for eksempel får cellegiftbehandling.

Å leve med hårerstatning

Anita forteller at mange lurer på om de kan sove, trene eller bade med hårerstatningen. Det kan de selvfølgelig! Våre kunder kan leve helt som alle andre og kommer til klipp og styling hver 4-6 uke. Dersom du har spørsmål om hvordan det er å leve med hårerstatning, setter Anita deg gjerne i kontakt med en av sine faste kunder.