Apollo Hårsenter Hamar

Anita S, Sara og Anita V. ønsker velkommen til Apollo Hårsenter Hamar.

Apollo Hårsenter Hamar er din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer

Apollo Hårsenter Hamar har allsidig kompetanse og hjelper alle med hår- og hodebunnsproblemer. Vi startet opp på Hamar i 1993 og ligger fantastisk til ved Mjøsas perle. Hos oss får du parykker, spesialtilpassede hårdeler og Apollo sitt egetutviklede Trikologi System, som er et unikt behandlingsprogram for å stimulere hårvekst. Våre permanente hårløsninger gir deg et naturlig og tidsmessig utseende på håret, uansett om du er kvinne eller mann.

Daglig leder Anita Seljestad har, med over 23 års erfaring i bransjen, solid kunnskap om parykker og hårdeler. Anita V. har videreutdannet seg innen Trikologi-behandling.

Du finner oss i Torggata 32 (4. etasje, inngang fra Vangsveien), på Hamar. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig konsultasjon hvor vi sammen finner den beste løsningen for ditt behov.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.


APOLLO HÅRSENTER

Torggata 32
4. etasje (inngang fra Vangsveien)
2317 Hamar

Tlf: 62 52 50 33
E-post: hamar@apollohair.no


Mandag 09:00-16:00
Tirsdag 09:00-17:00
Onsdag 09:00-17:00
Torsdag 09:00-18:00
Fredag 09:00-16:00
Lørdag - Stengt


Lokale historier

Har hårdel, trener like aktivt

Har du lurt på om du kan trene like mye som før, dersom du får deg hårerstatning? – Med hårdel kan jeg praktisere min store lidenskap; fotball, like aktivt som før, men uten capsen, bekrefter Stian med en liten latter. 

» Les mer

– Mer hår har gjort meg mer sosial!

Brit har slitt med tynt hår og dårlig selvtillit hele livet. Da hun så en annonse for Apollo Hårsenter,  tok hun «steget» og fikk hjelp med sitt hårtap. Nå har selvtilliten kommet tilbake.

» Les mer

- Jeg elsker å gjøre tabuer om hårtap og hårerstatning til skamme

Vidar oppfatter ikke seg selv som spesielt forfengelig, men da han begynte å miste håret tidlig i 20-årene kjente han på en tapsfølelse og fikk et negativt fokus på eget ytre.

» Les mer

- Løsningen har gitt meg økt velvære

For 19 år siden oppdaget frisøren en liten hårløs flekk i Lailas bakhode. Hudlegen kunne bekrefte mistanken: Laila hadde fått hudsykdommen Alopecia areata (flekkvis håravfall). 

» Les mer

Vi kan gi deg selvtilliten tilbake

-Som spesialist i Apollo Hårsenter får jeg svært høy faglig og frisørteknisk utvikling, samtidig som jeg opplever det som svært givende å kunne hjelpe mennesker til økt velvære og livskvalitet. Vi får være med på å gi folk selvtilliten tilbake, det er fantastisk!

» Les mer


Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.