Apollo Hårsenter Hamar

Anita S og Anita V ønsker velkommen til Apollo Hårsenter Hamar.

Apollo Hårsenter Hamar er din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer.
 

Apollo Hårsenter Hamar har allsidig kompetanse og hjelper alle med hår- og hodebunnsproblemer. Vi startet opp på Hamar i 1993 og ligger fantastisk til ved Mjøsas perle. Hos oss får du parykker, spesialtilpassede hårdeler og Apollo sitt egetutviklede Trikologi System, som er et unikt behandlingsprogram for å stimulere hårvekst. Våre permanente hårløsninger gir deg et naturlig og tidsmessig utseende på håret, uansett om du er kvinne eller mann.

Daglig leder Anita Seljestad har, med over 23 års erfaring i bransjen, solid kunnskap om parykker og hårdeler. Anita V. har videreutdannet seg innen Trikologi-behandling. Nina er hårsenterets assistent og sørger for at alle får den hjelpen de trenger.

Du finner oss i Torggata 32 (4. etasje, inngang fra Vangsveien), på Hamar. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig konsultasjon hvor vi sammen finner den beste løsningen for ditt behov.

 


Lokale historier

- Jeg elsker å gjøre tabuer om hårtap og hårerstatning til skamme

Vidar oppfatter ikke seg selv som spesielt forfengelig, men da han begynte å miste håret tidlig i 20-årene kjente han på en tapsfølelse og fikk et negativt fokus på eget ytre.

» Les mer

- Løsningen har gitt meg økt velvære

For 19 år siden oppdaget frisøren en liten hårløs flekk i Lailas bakhode. Hudlegen kunne bekrefte mistanken: Laila hadde fått hudsykdommen Alopecia areata (flekkvis håravfall). 

» Les mer

- Det var godt å få tilbake håret

Både faren min og brødrene mine har lite hår så jeg var forberedt på det, selv om jeg selvfølgelig gjerne skulle hatt håret litt lenger, forteller Stian.

» Les mer


APOLLO HÅRSENTER

Torggata 32
4. etasje (inngang fra Vangsveien)
2317 Hamar

Tlf: 62 52 50 33
E-post: hamar@apollohair.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag 09:00-16:00
Tirsdag 09:00-17:00
Onsdag 09:00-17:00
Torsdag 09:00-18:00
Fredag 09:00-16:00
Lørdag - Stengt