Apollo Hårsenter Trondheim

Hårspesialisten løfter opp hår fra hodet til kvinnen og ser på det.

Apollo Hårsenter Trondheim er din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer

Jan Schanke har vært i Apollo Hårsenter-kjeden i mer enn 30 år. Han har 5 hårspesialister som har svært bred kunnskap hår- og hodebunnsproblemer. Vi brenner alle for å kunne hjelpe flest mulig med hårtap - uansett årsak.

Vi har flyttet, men ikke langt. Vi ønsker deg velkommen til oss i nye lokaler i Kjøpmannsgata 61, i Trondheim.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.


APOLLO HÅRSENTER

Kjøpmannsgata 61
7011 Trondheim

Tlf: 73 53 27 76
E-post: trondheim@apollohair.noMandag: 08:30-16:30
Tirsdag: 08:30-16:30
Onsdag: 08:30-16:30
Torsdag 08:30-18:00
Fredag: 08:30-16:30
Lørdag: Stengt


Lokale historier

- Nå har jeg mye hår igjen!

Etter å ha veid frem og tilbake i lang tid, valgte Håkon til slutt å gå for en hårdelsløsning fra Apollo Hårsenter. Livet er for kort til å angre på ting du ikke har prøvd, sier 46-åringen.

» Les mer

Nytt hår – nytt liv!

Stress og stort psykisk press førte til at Elin mistet håret da hun var rundt tretti år. Men med god veiledning og hjelp fra Apollo Hårsenter gjennom mange år, nyter hun i dag et harmonisk og rolig liv som pensjonist med donorhår.

» Les mer

- Jeg gleder meg til alle vindkastene

Da Håkon fikk spørsmål om han begynte å få måne for fire år siden, ble han kjempefornærmet. Men da han studerte håret sitt i speilet innså han til sin store fortvilelse at det var blitt mye tynnere, og at han hadde viker.

» Les mer

Elsker å gi folk mer hår!

Hår betyr veldig mye for folk, uansett alder. Derfor synes Øystein, Belinda og Monica hos Apollo hårsenter i Trondheim at det er ekstra givende å hjelpe folk som har hårtap, slik at de får fyldig hår og fine frisyrer igjen.  

» Les mer

- Det bør ikke være tabu å snakke om hårerstatning

 

Trine Irén var 14 år da hun begynte å miste håret – uten at hun ante årsaken. Før den tid var hun stolt av sitt lange, tykke og blonde hår.

» Les mer

Har spredt hårglede i 50 år!

Jan Schanke (79) er fortsatt på jobb hver dag hos Apollo Hårsenter i Trondheim. I hårsenteret han selv eier, har han siden 1969 hjulpet hundrevis av menn og kvinner med å få håret tilbake. – Den gleden kundene våre viser når de får nytt hår, er uvurderlig for meg. Det gir meg motivasjon til å fortsette å jobbe, sier Schanke. Nylig ble den spreke 79-åringen hedret av kollegaer fra hele landet.    

» Les mer


Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.