Apollo Hårsenter Drammen

En kunde får matchet riktig hårfarge til sin hårdel.

Apollo Hårsenter Drammen er din spesialist på hårtap og hodebunnsproblemer

Helt siden 1967 har vi hjulpet mennesker som har problemer med hårtap. Med vår lange og brede erfaring er du sikret den beste ekspertisen og de beste løsningene når du ønsker hjelp med ditt hårtap.

I mer enn 30 år har vi vært en del av Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hårtap og hodebunnsproblemer. Våre permanente hårløsninger gir deg et naturlig utseende og et tidsmessig utseende på håret, uansett om du er kvinne eller mann.

Anette, Ann-Kristin og Annelise ønsker deg hjertelig velkommen til Nedre Storgate 13.

Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.


APOLLO HÅRSENTER

Nedre Storgate 13
3015 Drammen

Tlf: 32 83 43 61
E-post: drammen@apollohair.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag 08:30-16:30
Tirsdag 08:30-16:30
Onsdag 08:30-16:30
Torsdag 08:30-18:00
Fredag 08:30-16:30
Lørdag - Stengt


Lokale historier

Skjulte hårtapet i 15 år

En arbeidsulykke kombinert med mye jobbstress, førte til at Adem begynte å miste håret i 2000. At kameratene begynte å spøke med hårtapet hans, gjorde ikke saken noe bedre. 

» Les mer

–Mitt eget hår! Mitt "eget".

Jeannes hårtap startet etter en sykdomsperiode for en del år siden. Gradvis falt håret av og ble tynnere og tynnere, noe som ble en stor belastning i hverdagen. Det opplevdes som en sorg og miste håret. Men nå har hun igjen funnet gleden ved å gå til frisøren, som kunde hos Apollo Hårsenter i Drammen. 

» Les mer

– Jeg har en helt annen utstråling og autoritet

Da månen og de høye vikene ble for fremtredende, begynte Kim å barbere hodet. I noen år var han tilfreds med det, men han kjente likevel et savn etter håret han hadde i ungdommen, mulighetene for variasjon og selvtilliten som fulgte med. Svigermor var kunde hos Apollo Hårsenter, og da kona luftet idéen om det også kunne være noe for ham, grep han sjansen.

» Les mer

– Jeg har alltid vært på søken etter noe bedre, og nå har jeg endelig funnet det!

Hege har lang erfaring med parykker. Helt siden 16-årsalderen har hun prøvd ut det meste som finnes på markedet. Men hun savnet en løsning som både så naturlig ut og var behagelig. Nå har hun endelig funnet den, hos Apollo Hårsenter i Drammen, spesiallaget til hennes hode og med nydelig hår, donert av norske jenter.

» Les mer

Oppsøk et hårsenter, få hjelp!

Folk som sliter med tynt hår og hårtap får hjelp hos Apollo Hårsenter i Drammen, og da kommer ofte gledestårene frem hos kunden, og arbeidsdagen gir mening for spesialistene.

» Les mer


Bestill time for konsultasjon

Våre hårspesialister hjelper deg å finne en løsning som møter dine ønsker og behov.