Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Historie

Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår

Skjulte hårtapet i 15 år

En arbeidsulykke kombinert med mye jobbstress, førte til at Adem begynte å miste håret i 2000. At kameratene begynte å spøke med hårtapet hans, gjorde ikke saken noe bedre.

Den dårlige selvtilliten førte til at Adem skjulte håret med caps og lue, ute som inne – uansett vær og anledning.

- Det var ikke noe moro å dra på fest med caps og hatt, men jeg klarte ikke å la være. Jeg tenkte på hårtapet hele tiden og begynte å utvikle angst, forteller Adem som opprinnelig er fra Tyrkia.

Det var først da han kom over en annonse for Apollo Hårsenter på nyåret 2015, at livet hans endret seg radikalt. Etter å ha skjult håret i 15 år har tobarnsfaren endelig fått selvtilliten tilbake.

- Jeg er mye gladere! Første gang samboeren min så meg med hår, satt hun bare og stirret på meg. Hun sa jeg så mye kjekkere ut. Jeg får masse komplimenter av folk hele tiden, og det setter jeg pris på.

Helt siden Adem mistet håret har han savnet å gre det. Nå kan han bruke lang tid på å stelle sveisen, og for Adem er det viktig for hvordan han føler seg. 

Adem

Første gang samboeren min så meg med hår, satt hun bare og stirret på meg. Hun sa jeg så mye kjekkere ut.

Frisøren så ikke hårdelen

Akkurat hvor naturlig hårdelen ser ut fikk han bekreftet da han nylig var på ferie i Tyrkia. Adem tok seg en tur til frisøren for å stusse håret i nakken – hans ekte hår. Men da frisøren begynte å klippe på toppen, ble han raskt stoppet av drammenseren.

– Jeg måtte fortelle at det var en hårdel, og da ble han veldig overrasket for han trodde at det var mitt eget, smiler Adem.

Adem Historie 3