Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

–Mitt eget hår! Mitt "eget".

Jeannes hårtap startet etter en sykdomsperiode for en del år siden. Gradvis falt håret av og ble tynnere og tynnere, noe som ble en stor belastning i hverdagen.

Standardparykk hadde i flere år vært løsningen for Jeanne før hun en dag kom over Apollo Hårsenter på nettet. Hun følte umiddelbart at de representerte noe annet, noe eget, og ble veldig nysgjerrig. Konsultasjon ble bestilt og deretter gikk det fort.
– Jeg ble møtt av fantastiske mennesker her og allerede første time bestemte jeg meg for at dette her skulle jeg prøve!

Nye muligheter

Jeanne var lei av standardløsninger og å måtte ta av og på parykken hele tiden. Apollo Hårsenter spesiallagde derfor hårdeler etter hennes hodeform, ønsket hårfarge og lengde. Hun har fått beholde det meste av det hun har igjen av sitt eget hår, som klippes og tilpasses hårdelen. Dagen hun fikk på håret for første gang husker hun som en gledens dag: – Du verden! Mitt eget hår! Mitt "eget". Som faktisk satt godt på og som så fint ut. Det var fantastisk!

Jeanne

Allerede første time bestemte jeg meg for at dette her skal jeg prøve!

Nytt liv

Da Jeanne fikk på hårdelen, slappet hun endelig av. Hun var ikke lenger opphengt i hverken sitt eget eller andres hår. –Det ble et nytt liv, vil jeg si. Nå vet jeg jo at jeg er fin på håret! Og dette håret sitter på hele tiden. Jeg kan trene, bli svett og gå rett i dusjen, vaske det og lufttørke det –også er det like fint!
Ca. hver femte uke kommer hun til Apollo Hårsenter for bytte, stell og vedlikehold av hårdelen, samt klipp av sitt eget hår.

«Håret er kvinnens pryd» er det et uttrykk som heter, noe Jeanne også nikker gjenkjennende til.
– Det stemmer. Man merker at man blir gladere. Jeg er gladere! Det har vært en veldig god opplevelse og jeg kommer til å fortsette.

Jeanne poserer med ny hårdel fra Apollo Hårsenter

Godt ivaretatt

Helt fra første møte med spesialistene i Drammen, har Jeanne følt seg veldig godt ivaretatt. –Og dette stedet her da; det er diskré, med egne behandlingsrom og så fantastisk, dyktige spesialister. Du blir behandlet veldig individuelt, og det er en god ting. 

For Jeanne er det viktig at andre også får vite at det finnes slike muligheter og har derfor valgt å være åpen om sin hårløsning. Hun oppfordrer andre som sliter med hårtap til å ta kontakt. –Det er hjelp å få, og det har gjort underverker for meg.