Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Historie

Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår

Nå kan Jonas endelig fikse håret igjen!

Jonas (44) har jobbet som frisør i over tyve år, så han vet en ting eller to om hva som skal til for å se fin ut på håret. Selv om kunnskapen kom kundene til gode, slet han selv med at hårmanken bare ble tynnere og tynnere. Løsningen ble en spesialtilpasset hårdel fra Apollo Hårsenter.

Ble inspirert av kompisen

Jonas har alltid vært en sosial og omgjengelig type, men slet ofte med dårlige hårdager som tæret på selvfølelsen. Han utforsket derfor ulike løsninger som lovet gull og grønne skoger, men ingenting hjalp. Situasjonen endret seg da en kompis skaffet seg hårdel fra Apollo Hårsenter. 

– Kompisen min ble utrolig fin på håret. Jeg ble overrasket over hvor ekte det så ut, det var umulig å se at han hadde en hårdel. Håret var også stylet på en fin måte, så det så ikke ut som en typisk «gammelmanns-tupé».

Jonas

Jeg bruker arbeidsdagen min på å få andre til å se fine ut, så det var tungt å oppleve at mitt eget hår ble tynt. Når du står foran speilet hele dagen, er det vanskelig å unngå å legge merke til og tenke på det!

Trengte litt tid

Likevel gikk det ett år fra Jonas først tenkte tanken på å skaffe seg en hårdel, til han klikket seg inn for å booke konsultasjon.
– Jeg tenkte på det veldig lenge. Tanken måtte rett og slett modnes litt, innrømmer Jonas og legger til: – Ettersom jeg er frisør selv, og vet akkurat hvordan jeg vil ha det, så var det også litt skummelt å skulle gi fra seg ansvaret til noen andre.

Jonas har fått en kul frisyre med sin nye hårdel fra Apollo Hårsenter

Ønsket et naturlig resultat

Jonas var nervøs før selve konsultasjonen, men ble tatt godt imot av Lise på Apollo Hårsenter Oslo. Sammen vurderte de ulike typer hårløsninger for å finne ut hva som ville passe best for Jonas – og løsningen ble en hårdel som er integrert med hans eget hår for å skape et naturlig uttrykk. 

– Jeg ønsket meg et mest mulig naturlig resultat, så vi valgte å farge inn litt grått på sidene for å «blende» det inn best mulig med mitt eget hår, forteller Jonas ivrig.

Nå er den nye hårdelen endelig på plass, og Jonas er strålende fornøyd med resultatet.

– Alle skryter av håret mitt! Noen kunder har til og med sagt at jeg ser mye yngre ut, og det er et kompliment jeg setter stor pris på.