Skip to content

Historie

Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår

Niklas kastet capsen for godt!

Som så mange andre unge menn, er også Niklas opptatt av utseendet. Selfies florerer og livet både på og utenfor fotballbanen dokumenteres. Men det var alltid én ting som måtte være på: capsen! Hos Apollo Hårsenter fant han endelig en mer naturlig måte å skjule den tidlige «månen» på.

Niklas (24) er, som de fleste gutter på sin alder, opptatt av fotball, damer og en fest i ny og ne. Sveisen har alltid vært en viktig del av identiteten hans, så da håret ble tynt altfor tidlig, tydde han til ulike hodeplagg for å skjule hårtapet og den voksende månen. 

– Jeg har savnet håret mitt ganske lenge, forteller Niklas åpent. – Til slutt var jeg lei av å skjule meg bak capsen. Ikke passet den inn i enhver anledning heller, sukker han. 

Niklas

Hårtapet gikk innpå meg og jeg følte at det til en viss grad begrenset hverdagen min. Jeg klarte liksom ikke å legge det bort.

Når hårtapet begrenser hverdagen

Niklas er ikke alene om å savne sveisen sin. Mange unge menn har en normal hårmanke i tenårene, for så å oppleve at håret blir gradvis tynnere og tynnere – altfor tidlig. Dét kan påvirke alt fra selvtillit til sosial omgang. For Niklas' del, så han til slutt ingen annen mulighet enn å barbere av seg håret. En løsning mange menn på hans alder tyr til, i kombinasjon med den nevnte capsen. Selv om denne løsningen på sett og vis fungerte, var ikke Niklas helt komfortabel. 

– Hårtapet gikk innpå meg og jeg følte at det til en viss grad begrenset hverdagen min. Jeg klarte liksom ikke å legge det bort. Siden jeg hadde hørt om Apollo Hårsenter fra før av, bestemte jeg meg for å booke en konsultasjon for å se hvilke muligheter de kunne tilby, forklarer Niklas. 

Niklas får barbert hodet hos Apollo Hårsenter Lørenskog

Løste hårtapet med hårdel og kul frisyre 

Niklas var i utgangspunktet litt skeptisk til hårløsninger. Ord som «tupé» og «løshår» var ting han forbandt med hårtap og gamle menn. På konsultasjonen hos sitt lokale Apollo Hårsenter på Lørenskog, ble han imidlertid raskt beroliget av hårspesialist Madelen. Inngående informasjon om hvilke moderne muligheter som fantes, snudde bekymring til forventning.  Løsningen ble en hårdel som er integrert med Niklas' naturlige hår og dermed fremstår som «usynlig». Effekten er derimot veldig synlig, og gir Niklas rom for å variere frisyren igjen. 

– Hårdelen kan både styles, klippes og behandles, akkurat som mitt «gamle» hår, forteller Niklas begeistret. – Jeg ble skikkelig overrasket over hvordan Madelen stylet sveisen; det ble rett og slett kult og jeg trenger ikke gjemme meg under capsen lenger! 

Niklas får hårdelen stylet hos Apollo Hårsenter Lørenskog