Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

- Jeg føler meg mer vel fordi jeg er fin på håret

Det var i tenårene at den tidligere regnskapsføreren begynte å bli tynn i håret. I begynnelsen var hårtapet lite, men det skulle forverre seg med årene.

Evy hadde innfunnet seg med at håret var tynt, men det var før hun så et bilde av seg selv bakfra og innså hvor mye hår hun hadde mistet.

– Da var det ikke noe gøy lenger. Jeg følte at folk kikka på meg. Jeg likte ikke å være i regnet for da ble det så tydelig hvor lite hår jeg hadde. Så alle jakkene mine hadde hette, forteller tobarnsmoren.

«Løsningen» hennes ble å vaske håret to ganger om dagen for at det skulle bli «fluffy» og dekkende. – Men det blir jo slitsomt i lengden, forklarer Evy.

Evy

Jeg vasket håret to ganger om dagen for at det skulle bli "fluffy", men det ble slitsomt i lengden.

Ga seg selv hårdel i 60-årsgave

Da hun så en annonse for Apollo Hårsenter i avisen for ni år siden, bestemte hun seg for å gi seg selv en hårdel i 60-årsgave. Livet hennes har endret seg betraktelig etter det. Blant annet har hun gått fra å vaske håret to ganger om dagen, til to ganger i uka. 

– Jeg føler meg mer vel nå, og jeg har bare fått positive reaksjoner. Nå er det slik at de gangene jeg må ha på meg caps når jeg er ute i skogen, så irriterer det meg. Fordi jeg synes jeg er så fin på håret og ikke vil ødelegge frisyren min.

Evy avslutter med å si at hun synes det er viktig at folk med hårproblemer får vite at det finnes gode løsninger på problemene. 

Evy med hårdel som gir henne en ny og moderne frisyre