Gå rett til innhold

Historie

Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår

- Det har gjort underverker for selvtilliten!

Frank begynte å miste håret for flere år siden, og siden ble det bare tynnere og tynnere. Utstyrt med hårdel fra Apollo Hårsenter har Frank fått både håret og selvtilliten tilbake.

Frank har en Kawasaki 750, en replikautgave av en Z-900 fra syttitallet.

– Det er en seksognittimodell, så den er faktisk enogtyve år. Jeg importerte den fra Sverige og har pusset den opp selv. Jeg er veldig fornøyd med den, men jeg skrur oftere enn jeg kjører. Hadde jeg bodd alene hadde den nok stått i stua.

– Det blir noen turer alene av og til, men den står mest til utstilling. Jeg elsker frihetsfølelsen jeg får når jeg kjører, men samboeren min er ikke så glad i å sitte på.

Frank

Det å få håret tilbake har gitt meg mye bedre selvtillit. Jeg føler meg som et nytt menneske.

Det kjennes helt naturlig ut

Frank begynte å miste håret for flere år siden, og det ble bare tynnere og tynnere. På den tiden var det få som barberte hodet, det var vanligere med hentesveis, men det var veldig upraktisk i vinden!

– Jeg kom tilfeldigvis over en annonse fra Apollo Hårsenter som søkte etter modeller, og jeg tenkte at jeg kunne gi det en sjanse. I forkant av konsultasjonen fikk jeg et råd om å la hår og skjegg gro, selv om det var veldig tynt. Resultatet ble så naturlig at det faktisk ikke var noen som bemerket noe annet enn at jeg hadde klipt meg og stusset skjegget. Familien nevner det aldri, for dem er det helt naturlig at jeg har hår.

Frank kjører motorsykkel med hårerstatning fra Apollo Hårsenter

Underverker for selvtilliten

Frank har aldri angret på at han fikk hjelp.

– Denne løsningen er fantastisk. Jeg løper, trener og bader som alle andre. I begynnelsen var jeg litt bekymret for at den skulle løsne i saltvann, men det var helt ubegrunnet. Jeg har også prøvd å kjøre uten hjelm, og hårdelen sitter like bra den!

Frank er en trofast og kjær kunde medgir de ansatte.

– Jeg anbefaler alle som har behov for det å oppsøke Apollo Hårsenter. Det er alltid hyggelig å komme til de flotte damene her i Sandefjord og få stelt håret. Jeg kommer hit ofte og har fått et mye mer personlig forhold til dem enn jeg har hatt til andre frisører tidligere.