Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

— Dette er gull verdt! Jeg har fått et helt nytt liv!

Kari Sande, 68 år, fra Hordaland, er en av mange tusen kvinner og menn som har fått permanent hårdel. Kari er nå pensjonist etter å ha arbeidet 25 år i forsvaret.

Kari

Jeg kan til og med stå under et fly med alle motorene på og full virvling, det rikker seg ikke!

– Dette er noe av det beste jeg har gjort i hele mitt liv, sier Kari.

Helt siden Kari var i tyve-årene har hun vært tynn i håret. Hun gruet seg til å gå ute blant folk, og til slutt ga hun opp å bry seg om utseendet. Hun forteller at det var et mareritt å se seg selv i speilet. 

– Etter at jeg fikk hårdelene føler jeg meg ti år yngre, jeg er glad og har fått tilbake selvtilliten. Dette er gull verdt! Jeg har fått et helt nytt liv, utbryter den glade pensjonisten. 

Kari forteller at hun syns det er en lettelse å slippe å bruke parykk som sitter løst, og ikke bekymre seg for at håret skal skli av. Nå sitter håret godt, og hun kan dusje og stelle det uten problemer.

– Jeg kan til og med stå under et fly med alle motorene på og full virvling, det rikker seg ikke, sier hun.

Kari Historie 2

Tror mange kvinner ikke tør å ta steget

Pensjonisten angrer seg litt på at hun ikke fikk seg hårdel for lenge siden, men hårdelløsningene var ikke like bra før som i dag, og de kostet en formue. Hun tror det er mange andre kvinner som ikke tør å ta steget, eller som ikke vet om mulighetene som finnes. Hadde ikke Kari sett modellannonsen fra Apollo hadde nok ikke hun tatt steget heller. 

For Kari er håret en viktig del av hennes personlighet, og hun er ikke lenger redd for å gå ute blant folk og være seg selv. 

— Nå gleder jeg meg til hver dag, og elsker å gå ute blant folk. Jeg virkelig nyter livet mitt. Det er som natt og dag i forhold til hvordan jeg hadde det med meg selv før, avslutter den glade 68-åringen.